HYA Tuotteet

Hyötyajoneuvojen asiakaspalvelussa on käytössä merkittävien hyötyajoneuvovalmistajien varaosaohjelmat ja tätä tietotaitoa hyväksikäyttäen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa, laadukasta ja kilpailukykyistä palvelua kaikkien ensiasennusosien ja jälkimarkkinoille kehitettyjen laadukkaiden varaosien myynnissä. Rekisterinumerolla Örumin asiakaspalvelu pääsee käsiksi kaikkiin ajoneuvokohtaisiin yksityiskohtiin.

Valikoimasta löytyy yli 100 000 aktiivista tuotetta ja yli kaksi miljoonaa tilattavaa tuotetta, joten mahdollisuudet ovat käsissänne Örumin kautta. Jos on vaikeuksia löytää etsimääsi itsenäisesti Örumnetistä, niin voit soittaa hyötyajoneuvojen asiakaspalveluun 010 596 4466 ja tiedustella virka-aikana lisätietoja.

 

 


Alusta ja kori
Kattava valikoima sisältää maailman johtavat merkit ja laadukkaat vaihtoehdot. Ensiasennusosien maahantuonti ollut Örumin ydinosaamista jo vuodesta 1923 ja yhteistyö päämerkkien kanssa on tiivistä ja markkinoiden alueellinen tuntemus on olennaista Suomen ääriolosuhteissa.


Voimansiirto
Moottori- ja voimansiirtopuolen tuotevalikoima on luotu ensiasennusosien ja alueellisia haasteita erityisesti vastaamaan luotujen tuotelinjojen ympärille. Laatuun ja kilpailukykyyn keskittyvään valikoimaan luottaa niin suurimmat maahantuojat kuin vapaat korjaamot ympäri Suomen.


Lämmönhallinta
Ensiasennusosien puolella Behr HELLA ja NISSENS näyttävät tietä lämmönhallintaan liittyvissä asioissa. Alkuperäisosat saat kaikki Örumin kautta.


Jarrut, mekaaninen
Kaikki mekaanisiin jarruihin liittyvät osat ja työkalut löydät Örumin valikoimasta OE-numeroilla tai asiakaspalvelustamme kuorma-auton rekisterinumerolla. Ensiasennusosat ja erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut NF Parts osat löytyvät kattavasti toimituksiin heti.


Ilmajarrut ja ilmajousitus
Maailma pyörii WABCOn ympärillä ja kaikki ensiasennusosat kuuluvat Örumin valikoimaan. Valikoimasta löytyy KNORR-BREMSEN ja RAUFOSSin osat ja ensiasennuslaatuiset muoviputket kattavasti kaikkiin tarpeisiin.


Kemikaalit ja nesteet
Kemikaalipuolella tuotekonsepti palvelee kaikkia maahantuonnista, korjaamoista ja aina kuljetusyrittäjiin asti. Valikoimasta löytyy mm. kylmäaineet, jäähdytinnesteet, teollisuus kemikaalit, öljyt, silikonit, jarrunesteet, kaluston pesuaineet ja muut pesuaineet.


Suodatus
Öljy-, polttoaine-, ilmasuodattimet ja muut suodattimet kaikkiin tarpeisiin löytyvät helposti laajasta Örum valikoimasta. Ensiasennusosissa MANN Hummel, eli tutummin MANN FILTER, on lähes kaikkien päämerkkien valinta ensiasennuksissa ja Örumilla on MANNin täysi edustus. Valikoimaa täydentää myös vaihtoehtoisille markkinoille WIX, HALDEX ja muut tutut tuoteperheet.


Sähkötekniikka
Ajoneuvotekniikka on hypännyt eteenpäin sähkötekniikassa valovuosia muutamassa kymmenessä vuodessa. Herkät järjestelmät vaativat nykyään paljon enemmän sähkötekniikalta, kuin koskaan aikaisemmin. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää käyttää sähkötekniikassa ensiasennusosia ja kaikki standardit hyväksytettyjä valintoja.


Valaistus ja turvallisuus
Valikoiman kirkkaimpana kärkenä on ammattikäyttöön suunniteltu linjasto työvaloja, lisäkaukovaloja ja majakoita. Lisäksi tärkeitä osa-alueita markkinoilla on sisätilavalaistus, työvalaistus, kaivosvalaistus ja työmaavalaistus joihin Örum tarjoaa yhteistyökumppaneilleen markkinoiden kehittyneintä tekniikkaa jatkuvasti. Hyötyajoneuvomarkkinoilla myös alkuperäisvalot, peräkärryjen valaistukset, yleismaalliset lyhdyt ja heijastinnauhat saa helposti samasta osoitteesta kaikkiin tarpeisiin.


Muut tuotteet
Muista tuotteista yleisiä ovat mm. erilaiset hihnat, työkalut, paloturvallisuustarvikkeet ja päällirakenteiden osat.