Autolämpö – DEFA

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Keväällä 2014 alkanut yhteistyö Örumin ja perinteikkään sähköisen autolämmön markkinajohtaja Defan välillä, on vahvistanut entisestään Örumin asemaa markkinoiden johtavana autovaraosatukkumyyjänä.

Asiakkaamme löytävät DEFA-valikoimasta kaikki sähköiseen autonlämmitykseen tarvittavat komponentit ja järjestelmät. Valikoima kattaa niin moottorinlämmittimet, sisätilanlämmittimet, akkulaturit, kuin älykkäät Defa Link -autonlämmitysjärjestelmän ohjauksetkin. Helposti asennettavat ja käytettävät sähköiset lämmitysjärjestelmät ovat saatavilla henkilöautoihin, paketti- ja kuorma-autoihin, linja-autoihin, sekä työ- ja maansiirtokoneisiin.

Ajattele ympäristöäsi ja käynnistä auto aina lämpimällä moottorilla. Sähköinen autonlämmitys on ympäristöystävällinen tapa esilämmittää autoa; huomattavasti parempi kuin polttoainekäyttöisen esilämmittimen käyttö. DEFA autonlämmitysjärjestelmät eivät aiheuta ympäristöpäästöjä ja ne myös vähentävät sekä moottorin että polttoaineen kulutusta ensimmäisten 4-5 kilometrin aikana – hyvä syy hankkia DEFA auton esilämmitysjärjestelmä!
 


Muut lisävarusteet

Vetokoukut

Lisävalot