Brembo-jarrunesteet

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Brembo takaa maksimaalisen turvallisuuden ja paremman suorituskyvyn jokaiseen jarrujärjestelmään. Brembo-jarrunesteet suojaavat jarrujärjestelmän komponentit, säilyttäen niiden ominaisuudet, oli materiaalina sitten kumi, metalli, alumiini tai elastomeerit.  Tuotteiden kehittämisessä on kiinnitetty huomiota mm. ominaisuuksien pitkäkestoisuuteen, korroosionestoon ja hapettumiskestävyyteen. Vahvuutena on yli 40 vuoden kokemus kilparadoilta. Brembo-jarrunestevalikoima täyttää ja ylittää luokkien 4, 5.1 ja 6 -jarrunestestandardit.

Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 (luokka/class 4). Sopii kaikkiin ajoneuvoihin,  myös ABS-järjestelmällä varustettuihin. Tuotteella on perusvaatimustasoa korkeampi kiehumispiste ja alhaisempi viskositeetti.
Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 LV (luokka/class 6). Suositellaan ajoneuvoihin, joissa on elektroninen jarrujärjestelmä tai elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ABS, ESP, ASR, TCS, EBD jne.). Tuotteella on erittäin alhainen viskositeetti, joka varmistaa välittömän ESP:n reagoinnin, tehden siitä parhaan valinnan uusimmalla teknologialla varustettuihin ajoneuvoihin.
Brembo Premium Brake Fluid DOT 5.1 (luokka/class 5.1). Suositellaan suorituskykyisiin ajoneuvoihin, sisältäen mallit, jotka on varustettu ABS:llä. Tuotteella on erinomaiset ominaisuudet, kuten kestävyys korkeissa lämpötiloissa sekä viskositeetin pysyvyys.


Muut kemikaalit

Finisol Pro Huoltokemikaalit

JLM Huoltokemikaalit

Drumex Käsienpesuaineet

Zero Jäähdytinnesteet, SuperPiss lasinpesunesteet, kemikaalit

Bosch Jarrunesteet

Grojet Pesuaineet

Sika Tuulilasiliimat ja tiivistemassat

Loctite liimat ja lukitteet

Dinitrol ruosteenestoaineet

Behr Hella Service lämmönhallinnan kemikaalit