Jarrulevyt ja -rummut

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Jarrulevyissä uudempaan autokantaan päätoimittajamme ovat italialainen suuri OE-valmistaja Brembo sekä Bosch. Brembo on maailman suurin jarrulevyvalmistaja, jonka kaikki tuotteet myös jälkimarkkinoille ovat alkuperäistä laatua. Brembo tekee ajoneuvovalmistajien kanssa tiivistä kehitysyhteistyötä, josta jälkimarkkinatkin pääsevät hyötymään. Lataa tästä Brembo_UV_Discs_2017 jarrulevyjen esite.

Hyvä esimerkki jarrulevyjen päätoimittajamme Brembon tuotekehityksestä ja innovaatiojohtajan roolista on UV-säteisiin pohjautuva maalaustekniikka. Maalaustekniikka on erityisen ympäristöystävällinen koska siinä ei käytetä ollenkaan ympäristölle haitallisia ja myrkyllisiä liuottimia. Ultravieolettisäteitä (UV)  käyttävä maalausprosessi on myös energiatehokas.
Jarrulevy on pysyvästi kirkas ja puhdas ja korroosionkesto on huippuluokkaa.

NF PARTS jarrulevyt ovat olleet jo vuosia valikoimassamme ja ovat saavuttaneet laajasti hyväksynnän markkinoilta. Paransimme hiljattain jarrulevyjä entisestään tarjoamalla pinnoitetun jarrulevyn samaan edulliseen hintaan. Pinnoitettu jarrulevy ei ruostu ja asennus on nopeampaa ja ympäristöystävällisempää koska jarrulevyä ei tarvitse enää erikseen puhdistaa varastointirasvasta.

Edellä mainittujen lisäksi valikoimassamme ovat yleisimmät Boschin jarrupalat ja jarrulevyt.

Jarrurummuissa valikoimamme koostuu SBS:n ja Lpr:n laadukkaista rumputuotteista.


Muut jarruosat pyöräjarruihin

Jarrupalat

Jarrukengät

Jarrujen asennussarjat, kulumisen tunnistimet ja muut asennusosat