Kaasujouset

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Alkuperäislaatu: STABILUS

Vastaava laatu: NF PARTS
Örum maahantuo saksalaiset Stabilus- kaasujouset. Stabilus on ensiasennustoimittaja käytännössä kaikille suurille autonvalmistajille niin henkilö- kuin kuorma-autopuolella. Markkinaosuus autopuolella on n. 70%. Stabilus on kuin tehty Suomen olosuhteisiin: korkealaatuisien materiaalien ja osaavan suunnittelun ansiosta sää- sekä kulutuskestävyys on erittäin korkeaa luokkaa.

NF Parts- kaasujouset

  • NF Parts- kaasujouset ovat OE standardien mukaan valmistettuja.
  • TS16949 tyyppihyväksyntä tarkoittaa, että tuote on testattu maailmanlaajuisen laatuohjelman mukaisesti ja se vastaa tuotteelle asetettuja laatuvaatimuksia.
  • Hyväksynnän saaneen valmistajan on jatkuvasti varmistuttava siitä, että tuotteen valmistuksessa noudatetaan DIN ISO 9001 standardia.
  • Kaikki NF Parts- kaasujouset toimitetaan käytännöllisissä, kestävissä ja ympäristöystävällisissä pakkauksissa.
  • Lisäksi jokainen pakkaus sisältää asennusohjeet – kuvitetun ohjeen perusteella tuote on helppo asentaa.

 

Korroosionesto

  • Suurimmassa osassa NF Parts- kaasujousessa on käytössä mäntää ja sylinteriä suojaava suojaholkki, joka estää veden ja lian pääsemiseen kaasujousen sisään.
  • Suojaholkin avulla kaasujousien käyttöikä on pidentynyt ja ennen kaikkea, niiden toiminta pysyy vakiona koko eliniän.

Asennus tulee suorittaa siten, että kaasujousen mäntä osoittaa alaspäin. Tämä mahdollistaa ohjaimien sekä tiivisteiden oikeanlaisen voitelun.

 

NF Parts- kaasujousien toiminnallinen varmuus koostuu tasaisesta männänvarren pinnasta, tarkoin valituista tiivisteistä sekä laadukkaista raaka-aineista, joiden ansiosta niiden toiminta on vakaata kaikissa olosuhteissa.

Laaja toimintalämpötila-alue, -30°c – +80°c, vahvistaa myös osaltaan tuotteen toimivuutta.

 

NF Parts- kaasujouset tarjoavat markkinoiden laajimman valikoiman eurooppalaisiin- ja aasialaisiin autoihin. Valikoima kattaa kaasujouset konepelteihin ja takaluukkuihin, sekä ohjaus- ja värinänvaimentimiin. NF Parts- kaasujousia on saatavilla myös raskaankaluston sekä teollisuuden eri tarpeisiin.

 


Muut korinosat

Pellit ja puskurit

Polttoainetankit

Lasinnostimet

Sähkömoottorit ja toimilaitteet

Lukituksen osat

Korikiinnikkeet

Äänimerkki