Käynnistysakut

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Käynnistysakut henkilöautoihin.

Varma käynnistys!

Alkuperäislaatu: Bosch

Vastaava laatu : APS

Pitkä käyttöikä

Huoltovapaita

Kierrätettäviä

Autoilijan tärkein vaatimus akulle on, että se käynnistää auton luotettavasti kaikissa tilanteissa – kelistä, ajoneuvon tyypistä ja varusteista tai ajotavasta riippumatta. Lisäksi auton nykyaikaiselta virtalähteeltä kaivataan huoltovapautta, vähäistä itsepurkautumista sekä vuotamattomuutta.

Bosch on uudistanut täysin henkilöautojen akkuvalikoimansa pystyäkseen tarjoamaan aina oikean akun jokaiseen tarpeeseen. Bosch-valikoima vastaa jatkuvasti kehittyvän autotekniikan asettamiin vaatimuksiin täyttäen ensiasennusakkujen kansainväliset kylmäkäynnistys- ja kapasiteettivaatimukset.

Bosch-käynnistysakut ovat pitkäikäisiä uuden hopeateknologian ansiosta, joka vähentää lämmön aiheuttamaa akun sisäistä korroosiota. Huoltovapaat akut ovat erittäin luotettavia vuotamattoman labyrinttikannen ja kaksinkertaisen kipinäsuojan ansiosta. Akkuvalikoimassaan Bosch tarjoaa korkeat kylmäkäynnistysvirrat sekä selkeät ajoneuvokohtaiset suositukset, jotka perustuvat taloudellisuuteen.

Henkilöautojen akkuvalikoimaan kuuluvat S3, S4, S4E sekä huippumalli S5 joka perustuu ainutlaatuiseen AGM-tekniikkaan. Lisäksi Boschilta löytyy kattava valikoima laadukkaita virranlähteitä mm. hyötyajoneuvoihin, traktoreihin, työkoneisiin, moottoripyöriin, ajomoottoreihin ja valaistukseen.

Alkuperäislaatu: BOSCH

Vastaava laatu: APS


Muut akut

Bosch-akkuvalikoima

APS akut