Moottorinohjaus, tunnistimet

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Tunnistimissa valikoimamme päärungon luovat tunnetut ja laadukkaat autoteollisuuden ensiasennusvalmistajat, kuten saksalaiset Bosch ja Hella sekä japanilainen Denso. Täydennämme em merkkien tarjoamaa tuotevalikoimaa mm. italialaisen Facetin valmistamilla KW-tuotemerkin tuotteilla sekä saksalaisen Vemon että italialaisen Sidatin tuotteilla.

Ilmamassamittarit mittaavat moottorin imevän ilmamassan tilavuuden (imetyn ilman lämpötilan sekä määrän), valikoimassamme on Boschin, Hellan, Pierburgin sekä Nippartsin tuotteita.

Lambda-tunnistimet mittaavat pakokaasun jäännöshappipitoisuuden. Autosta riippuen lambdatunnistimia saattaa olla useita (erilliset tunnistimet seoksen säätöä ja katalysaattorin toiminnan valvontaa varten). Valikoimassamme on sekä yleismallisia tunnistimia että Direct Fit merkkikohtaisella pistokkeellisella liitäntäjohdolla varustettuja malleja. Valikoimamme koostuu pääosin Boschin, Hellan sekä Vemon tuotteista.

Dieselhiukkassuodattimen täyttymistä ja tukkeutumista valvova paine-erotunnistin on vielä melko uusi komponentti valikoimassamme. Paine-erotunnistimet tulevat Boschilta ja Densolta.

Kampiakselin sekä nokka-akselin asento- ja nopeustunnistimet mittaavat akseleiden asennon ja pyörintänopeuden, mitattavat tiedot lähetetään ohjainlaitteille jotka käyttävät saatuja tietoja sytytyksen ja suihkutuksen ohjaukseen. Valikoimamme koostuu näissä tuotteissa pääosin Hellan, Boschin, KW:n sekä Vemon tuotteista.

Painetunnistimissa (imusarjan paine) toimittajamme ovat Bosch sekä Hella.

Kaasupoljintunnistimet kertovat sisältämänsä potentiometrin avulla kaasupolkimen asennon ohjainlaitteelle. Kaasupoljintunnistimet tulevat Hellalta.
Lisäksi moottorissa valvotaan erilaisten nesteiden tasoja, nämä ovat ns. tasotunnistimia (öljyn, jäähdytinnesteen taso). Nämä tunnistimet tulevat Hellalta.

 


Muut sähkö- ja elektroniikkaosat

Kytkimet sekä katkaisijat

Toimilaitteet