Korjaamo2018 – autokorjaamoalan suurimmat ammattilaismessut

Tammikuussa 2018 järjestettävät Korjaamo2018-messut ovat Suomen suurin autokorjaamoalan ammattilaisille suunnattu tapahtuma. Kaksipäiväinen messutapahtuma järjestetään Helsingissä, Messukeskuksen hulppeissa puitteissa ja ajankohta on perjantai-lauantai 26.–27.1.2018.

Messuilla ovat esillä erityisesti korjaamon kehittäminen sekä tarjolla olevat tekniset- ja koulutuspalvelut autokorjaamoille. Korjaamon kehittäminen on välttämätöntä, sillä autot teknistyvät ja jopa asiakaspalvelu elää murrosta. Korjaamolta vaaditaan jatkossa yhä monipuolisempaa osaamista ja tähän Korjaamo2018 tarjoaa monia ratkaisuja. Korjaamolaitteet, työkalut, varaosat, ohjelmistot, yhteistyökumppanit, koulutuspalvelut ja tekniset tukipalvelut sekä muita käytännön ratkaisuja korjaamoiden päivittäiseen työhön tarjoavat yritykset luovat ainutlaatuisen ja voittamattoman messukokonaisuuden.

Ammattilaismessujen monipuolisuus ja erinomaiset puitteet varmistavat viihtymisen messuilla. Katsottavaa ja koettavaa riittää varmasti molemmille messupäiville. Edellisille korjaamomessuille tammikuussa 2017 paikalle saapui noin 3000 alan ammattilaista eri puolilta Suomea ja paikalla oli lähemmäs sata näytteilleasettajaa Suomesta ja Euroopasta. Messut järjestää Örum Oy Ab. Mukana messuilla ovat mm. Orum Akatemian koulutuspalvelut sekä korjaamolaitetukea ja korjaamon suunnittelupalveluja tarjoava Diagno Finland Oy ja monia muita alan merkittäviä toimijoita.

Kymmenettä kertaa järjestettävistä messuista on tullut vuoden ykköstapahtuma alalla ja ne kannattaa jo nyt merkitä kalenteriin.

Messu-uutisointia voi seurata myös verkossa facebook.com/Korjaamomessut.