Yritys

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus.

Edustamiamme tuotteita myyvät myös hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet sekä rengasketjut ympäri Suomen.

Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 63 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli 231 henkeä. Örum on osa suomalaista Mercantile-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 85 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli 343 henkilöä. Mercantile on suomalainen perheyritys ja se on palvellut yrittäjiä ja yrityksiä jo vuodesta 1901.

190119231960-luku197119751996200220042012
Mercantile Oy Ab perustetaan vuonna 1901 ja siitä kehittyy yksi Suomen suurimmista teknisen alan tuontiyrityksistä.
Svend Örum perustaa Örum Oy Ab:n. Örum toimii seuraavat 80 autovaraosien maahantuojana.
1960-luvun lopussa Mercantile-konsernissa toimii teräs-, kone ja kemikaalijaostot sekä teollisen jaoston, johon kuului Helsingin Herttoniemessä sijainnut puhallintehdas.
Mercantileen perustettiin tietokoneosasto, joka oli yksi Suomen ensimmäisistä ja joka toi maahan mm. BASF-magneettitallennusnauhoja sekä tietokoneita ja ohjelmia.
Konsernin liikevaihto kasvaa 400 miljoonaan markkaan ja henkilöstö yhdeksäänsataan. Mercantilen sähköalan tarvikkeita valmistava tytäryhtiö Helvar Oy:n liikevaihto on 50 miljoonaa markkaa.
Mercantile-konsernin emoyhtiön nimeksi tulee Helvar Merca Oy.
Uuden Mercantile-konsernin toiminta alkaa Helvar Mercan jakauduttua osiin.
Örum muuttuu perinteisestä tukkurista palveluyhtiöksi ajoneuvokorjaamoille. Autoasi-jakeluverkosto perustetaan olemassa olevan asiakaskunnan rinnalle.
Örum Oy Ab:n ketjuihin kuuluu lähes 400 korjaamoasiakasta.

1autoasi

1autonomi

1bosch

1mercantile

Rekrytointi

Jos olet auton varaosien ja lisävarusteiden osaaja ja taustasi on tekninen tai kaupallinen, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@orum.fi tai PL 14, 02921 Espoo.

Työntekijöissämme arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja positiivista elämänasennetta.

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi.

Lisäksi tarjoamme Örum-konsernin monipuoliset henkilöstöedut.

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Haemme nyt ASIAKASPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Asiakaspäällikkö vastaa oman alueensa korjaamoasiakkaiden asiakassuhteiden kehittämisestä, ylläpidosta ja uusien asiakassuhteiden hankkimisesta Oulun ja Pohjois-Suomen alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
-Kaupallista tai teknistä koulutusta
-Kokemusta myyntitehtävistä
-Kokemusta ajoneuvo- / korjaamoalalta
-Avoimuutta, yhteistyökykyä ja hyvää neuvottelutaitoa
-Kokemusta itsenäisestä kenttätyöstä

Tarjoamme hyvät edut sekä monipuolisen työn ja mahdollisuuden kehittyä hyvässä organisaatiossa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa aluemyyntipäällikkö Jose Hiltunen puh. 040 534 3601, jose.hiltunen(at)orum.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 28.9.2018 sähköpostitse osoitteella rekry@orum.fi. Huomioithan, että tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

(ilmoitus julkaistu 24.8.2018, ilmoitus on julkaistu myös Duunitorilla ja Monsterissa)