Alustan osat

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Iskunvaimentimet ja jousitusOhjauksen ja alustan osatTehostimen osat, suojakumitTehostimen osat, suojakumit

Iskunvaimentimet ja jousitus

 
Vialliset iskunvaimentimet ovat turvallisuusriski.

F1-kisoissa testattua alkuperäislaatua: SACHS

Vajaatehoiset iskunvaimentimet vaikuttavat renkaiden pitoon, jarrutusmatkan pitenemiseen erityisesti ABS-jarruilla ja auton hallittavuuteen äkillisissä väistötilanteissa. Varsinkin pakkaset ja huonokuntoiset tiet lyhentävät käyttöikää. Toimiva jousitus puolestaan pidentää huomattavasti muiden alustanosien, kuten pallonivelien, tukivarsien ja ennen kaikkea renkaiden elinikää. Sachs- iskunvaimentimien käyttö yhdessä NF PARTS-kierrejousien kanssa varmistaa ajoneuvon jousituksen toimivuuden myös pohjoisen karuissa olosuhteissa.

Sachs on toiminut jo vuosikymmeniä autourheilun huipulla toimittamalla mm. F1-talleille iskunvaimentimia ja kytkimiä. ”F1-testilaboratorion” kautta on vuosien saatossa siirtynyt useita innovatiivisia keksintöjä myös siviiliautoihin, esimerkkinä aktiivijousitus, josta kehitettiin valmiiksi automallikohtaisesti säädetyt Performance-madallussarjat.

Ohjauksen osat ja alustan kumiosat

 
Säilytä tuntuma tiehen

Alkuperäislaatu: Lemförder
Vastaava laatu: Moog, NF PARTS, Febi, Nipparts

Helppo asennus

Ohjauksen tehtävä on pitää auto suunnassaan – suoralla ja kaarteissa – sekä välittää kuljettajalle tuntuma tienpinnasta ja myös renkaiden pidosta. Ohjauksen osat kuluvat käytössä ja vaativat säännöllistä huoltoa.

Ohjauksen ja pyörän ripustuksen osissa Örum luottaa maailman johtavaan merkkiin Lemförderiin. Ammattilaiset suosivat LEMFÖRDER- sekä NF PARTS -tuotteita, koska ne on kehitetty jälkimarkkinoita varten vastaukseksi ohjauksen ja pyörän ripustuksen ongelmiin ja toteutettu ratkaisultaan helposti asennettaviksi.

Alustan kumi- ja metalliosissa toimittajamme ovat saksalainen FEBI sekä CORTECO joiden valikoiman laajuus eurooppalaisiin autoihin on vertaansa vailla. FEBI- sekä CORTECO-tuotteet valmistetaan tarkasti alkuperäisosien mittojen mukaan, jolloin ne sopivat täydellisesti.

Tehostimen pumput ja hammastangot, suojakumit

 

Tehostimen pumpuissa ja hammastangoissa valikoimassamme ovat laadukkaat SPIDAN, ZF PARTS, BOSCH sekä ERA tuotteet.

Alkuperäislaatu: ZF PARTS, SPIDAN, BOSCH
Vastaava laatu: ERA

Pyöränlaakerisarjat

 

Hyvin rullaa!

Alkuperäislaatu: SKF, FAG
Vastaava laatu: NF PARTS, FEBI, OPTIMAL, NIPPARTS, RUVILLE

SKF on autoalan ammattilaisten luotetuin laakerivalmistaja maailmanlaajuisesti. Yli 80 miljoonassa henkilöautossa ja kevyessä kuorma-autossa Euroopassa on SKF-pyöränlaakerit. SKF:n valikoima kattaa 95 % Euroopan autokannasta.

Täydentäviä tavarantoimittajiamme laakereissa ovat NF PARTS, FEBI, OPTIMAL, NIPPARTS sekä RUVILLE.

Lataa NF PARTS -laakeriesite.