Hydrauliikka ja jarruosat

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

ABS/EBS yksikötABS-tunnistimetTehostimet ja pääsylinteritJarruosat ja -tarvikkeet

ABS/EBS yksiköt

 
ABS/EBS jarruhydrauliikan yksiköitä on valikoimassamme Boschin valmistamina. Näitä yksiköitä on saatavilla nykyisin myös vaihtotuotteina.

ABS-tunnistimet

 
ABS-tunnistimissa valikoimamme päärungon luovat tunnetut ja laadukkaat autoteollisuuden ensiasennusvalmistajat, kuten saksalaiset Bosch sekä Hella. Täydennämme em valmistajien tuotevalikoimaa mm. hollantilaisen Nippartsin tuotteilla sekä saksalaisen Vierolin toimittaman Vemo-tuotemerkin tuotteilla.

Tehostimet ja pääsylinterit

 
Jarrutehostimien valikoimamme koostuu saksalaisten ensiasennusvalmistajien Boschin sekä FTE:n tuotteista. Jarrupääsylintereitä meille toimittaa myös Bosch sekä FTE sekä myös Italialaiset valmistajat Lpr sekä Metelli.

Jarruputket

 
Jarruputket eri materiaaleissa kiepissä metritavarana ovat valikoimassa omalla NF Parts tuotemerkillä. Merkkikohtaisia muotoon tehtyjä jarruputkia meille toimittaa Tanskalainen OJD Quick-tuotemerkillä.
  

Jarruvaijerit

 
Jarruvaijereiden valikoimamme on laaja kattaen yli 1000 kpl NF Parts tuotemerkin tuotetta.
  

Jarrunesteet

 
Jarrunesteissä toimittajiamme ovat tunnetut Bosch sekä PAGID.
  

Jarruletkut

 
Jarruletkuissa päämerkkimme on oma tuotemerkkimme NF Parts, muita toimittajiamme ovat mm italialainen Lpr, saksalainen Corteco sekä tanskalaiset Quick sekä Triscan. Olemme juuri laajentaneet voimakkaasti NF Parts jarruletkujen valikoimaamme yli 200 uudella varastotuotteella. Koko jarruletkujen tuotevalikoimamme kattaa nykyisin yli 2500 eri tuotetta.
  

Jarrusatulat

 
Jarrusatuloissa päätoimittajamme ovat tanskalaiset jarrusatulakunnostajat SBS sekä Budweg. Muita toimittajiamme ovat saksalaiset Bosch sekä FTE. Jarrusatulamme ovat pääosin runkopantillisia vaihtolaitteita, jossa vanha jarrusatula on palautettava myyjälle takaisin ja sitä kautta se kulkeutuu takaisin valmistajalle/kunnostajalle kunnostettavaksi. Em toimittajillamme on välillä pulaa kunnostettavista rungoista, siksi on tärkeää että meillä on monta tavaralähdettä, jotta pystymme varmistamaan tuotteille hyvän saatavuuden.

Tehdaskunnostetut satulat käyvät läpi useita prosesseja, jotta niiden laatu ja käyttöturvallisuus pystytään takaamaan varmasti.
Jarrusatuloiden korjaussarjoja ja mäntiä toimittavat meille BUDWEG sekä espanjalainen FRENKIT.
  

Jarrusylinterit

 
Jarrusylinterien päätoimittajamme on laatuunsa nähden edullinen italialainen Lpr. Myös Bosch tuotteita on valikoimassa.

Kaikilla näillä em jarruvalmistajilla turvallisuus on keskeinen teema. Turvallisuus tarkoittaa uusien, parannettujen tuotteiden kehitystä IS0 9001:2000-laatustandardia noudattaen.