Jakopään osat

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Hihnat, hihnasarjat, jakoketjut ja -ketjusarjat

 
KRIKIT application 7-6-16-4-2003 [Originals]Vältä kallis moottorivaurio.

Alkuperäislaatu: SKF, CONTITECH, GATES, INA, BOSCH
Vastaava laatu: NIPPARTS, BGA, RUVILLE

Lähes täydellinen markkinoiden kattavuus

Hihna- ja laakerivauriot on syytä korjata kunnolla laadukkailla tuotteilla, jottei seurauksena ole kallis moottorivaurio.

Moottorin jakopään korjauksissa pääosassa olevissa jakopään hammashihnasarjoissa luotamme SKF:n laatuun. On tärkeää että yksi ja sama toimittaja pystyy tarjoamaan enenevässä määrin kaikki jakopään remontissa tarvittavat osat kätevästi yhdessä ja samassa laatikossa. Siksi nykyisin toimitamme SKF jakopään hammashihnasarjoja jotka sisältävät jakohihnan, sekä rullien, kiristimien ja asennusosien lisäksi myös usein vaihdettavaksi vaadittavan vesipumpun.

Jakopään irtohihnoissa, hammashihnasarjoissa sekä moottorin apulaitteiden hihnoissa luotamme alkujaan amerikkalaisen Gatesin laatuun. Maailman suurimpiin kuuluvan hihnavalmistajan hihnat on valmistettu vastaamaan nykyaikaisten moottorien jatkuvasti tiukentuvia tehovaatimuksia. Gatesin asiantuntemus ensiasennusvalmistajana takaa, että jälkimarkkinoille toimitettavien hihnojen valmistuksessa hyödynnetään samaa teknistä osaamista.

Jakopään hammashihnasarjoissa täydentävänä toimittajanamme on Schäeffler-Groupiin kuuluvan INA:n laadukkaat ensiasennuslaatua olevat tuotteet. INA on luotettu merkkimme myös nykymoottoreissa yleistyviin laturin vapaakytkin-hihnapyöriin.

Nykyisin myös ketjukäyttö on erittäin yleinen moottorin erilaisten pyörivien akseleiden voimanvälityksessä. Jopa yli 40%:ssa kaikista henkilöautojen moottoreista on käytössä jakoketju. Aiemmin vanhoissa moottoreissa jakoketju oli likimain ikuinen, mutta nykyisin sekin on tietyissä moottoreissa vaihdettava määräajoin uuteen. Jakoketjusarjoissa toimittajiamme ovat englantilainen BGA (British Gasket) sekä saksalainen RUVILLE. Aasialaisten autojen ketjusarjojen toimittajamme on NIPPARTS. Ketjusarjojen lisäksi valikoimastamme löytyy myös ketjukäytön irto-osia kuten jakoketjuja, erilaisia kiristimiä sekä ketjunlaahaimia.

Toinen nykymoottoreissa yleistyvä korjauskohde on kampiakselin värinänvaimennin-hihnapyörä, jossa toimittajamme on taattua ensiasennuslaatua oleva CORTECO.
CORTECO on suuren autoteollisuuden kumi-metalliosa toimittajan Freudenberg-Groupin tuotemerkki.