Jarruosat pyöräjarruihin

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

JarrupalatJarrulevyt ja -rummutJarrukengätAsennussarjat ja muut asennusosat

Jarrupalat

 

Jarrupaloissa päätoimittajamme on Brembo.

Brembo on maailman johtava jarrujärjestelmien suunnittelija sekä valmistaja. Brembo takaa ylivertaisen turvallisuuden, mukavuuden sekä parhaan suorituskyvyn jokaiseen ajoneuvoon. Valmistusprosessien aikana tuotteet käyvät läpi lukuisia testivaiheita mm. jarrudynamometrilla sekä testiradalla. Brembon jatkuva innovaatioiden etsintä vaatii uusia teknologioita, uusia materiaaleja, uusia valmistusmenetelmiä parantamaan tuotteiden suorituskykyä entisestään paremmaksi. Brembo on myös sitoutunut ympäristön suojeluun uusimman teknologian, materiaalien sekä ympäristöystävällisen kierrätyksen avulla. Valitse paras, valitse Brembo!

http://www.bremboparts.com/europe/en/products/pads/the-perfect-partner

Box + Brake Pads

Jarrulevyt ja -rummut

 
Jarrulevyissä uudempaan autokantaan päätoimittajamme ovat italialainen suuri OE-valmistaja Brembo sekä Bosch. Brembo on maailman suurin jarrulevyvalmistaja, jonka kaikki tuotteet myös jälkimarkkinoille ovat alkuperäistä laatua. Brembo tekee ajoneuvovalmistajien kanssa tiivistä kehitysyhteistyötä, josta jälkimarkkinatkin pääsevät hyötymään. Lataa tästä Brembo-jarrulevyjen esite.

Hyvä esimerkki jarrulevyjen päätoimittajamme Brembon tuotekehityksestä ja innovaatiojohtajan roolista on UV-säteisiin pohjautuva maalaustekniikka. Maalaustekniikka on erityisen ympäristöystävällinen koska siinä ei käytetä ollenkaan ympäristölle haitallisia ja myrkyllisiä liuottimia. Ultravieolettisäteitä (UV) käyttävä maalausprosessi on myös energiatehokas.
Jarrulevy on pysyvästi kirkas ja puhdas ja korroosionkesto on huippuluokkaa.

NF PARTS jarrulevyt ovat olleet jo vuosia valikoimassamme ja ovat saavuttaneet laajasti hyväksynnän markkinoilta. Paransimme hiljattain jarrulevyjä entisestään tarjoamalla pinnoitetun jarrulevyn samaan edulliseen hintaan. Pinnoitettu jarrulevy ei ruostu ja asennus on nopeampaa ja ympäristöystävällisempää koska jarrulevyä ei tarvitse enää erikseen puhdistaa varastointirasvasta.

Edellä mainittujen lisäksi valikoimassamme ovat yleisimmät Boschin jarrupalat ja jarrulevyt.

Jarrurummuissa valikoimamme koostuu SBS:n ja Lpr:n laadukkaista rumputuotteista.

Jarrukengät

 
Jarrukengissä valikoimamme koostuu pääasiassa NF Parts sekä SBS tuotemerkkien tuotteista. Valikoimassamme on noin 380 erilaista jarrukenkäsarjaa.

Jarrujen asennussarjat, kulumisen tunnistimet ja muut asennusosat

 
Jarrupalojen ja -kenkien asennussarjojen sekä jarrupalojen kulumisen tunnistimien kohdalla valikoimassamme on laadukkaita NF Parts sekä Quick tuotemerkin tuotteita. Myös Boschin tuotteita on saatavilla yleisimpiä tyyppejä.