Kemikaalit

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Finisol Pro -huoltokemikaalit

Finisol_Pro_kollaasiFinisol Pro on kotimainen huoltokemikaalien tuotesarja. Tuotteiden koostumuksessa ja pakkauksessa on huomioitu ammattikäyttäjien vaatimukset, kuten tehoaineiden nopea vaikutus ja suuttimen toimivuus ylösalaisin hankalissakin paikoissa. Sarja sisältää kattavan valikoiman teknisiä huoltoaerosoleja: puhdistajat, voiteluaineet, suoja-aineet, erikoistuotteet sekä aerosolimaalit.

Lataa tästä Finisol Pro -tuteluettelo


JLM-huoltokemikaalit

JLM on ammattikäyttöön suunniteltu korkealaatuinen tuotesarja edistyksellisiä huoltokemikaaleja, jotka parantavat ajoneuvon suorituskykyä, vähentävät komponenttien kulumista ja päästöjä. Tuotteet on kehitetty uusimman teknologian vaatimusten mukaisesti. Valmistaja on hollantilainen JLM Lubricants B.V.

Lataa JLM-tuote-esite

www.jlmlubricants.com


Dreumex-käsienpesuaineet

Dreumex on valmistanut ammattilaisten käsienpesu- ja hoitoaineita yli 50 vuoden ajan. Vuosien kuluessa tämä hollantilainen yritys on kasvanut yhdeksi alan johtavista valmistajista Euroopassa. Dreumex on hyödyntänyt pitkää kokemusta ja ammattitaitoa laajan tuotevalikoiman kehittämisessä, josta löytyy ratkaisu kaikkiin ammattilaisten käsienpesuainetarpeisiin.

Lataa tästä Dreumex Tuote-esite.

www.dreumex.com


Zero Jäähdytinnesteet, SuperPiss lasinpesunesteet, kemikaalit

zero HD 10LJäähdytinnesteissä valikoimamme sisältää Telkon valmistamat Zero jäähdytinnesteet. Jäähdytinjärjestelmässä tulee käyttää autonvalmistajan vaatimukset täyttävää nestettä, näin varmistetaan mm. jäähdytysteho, korroosiosuojaus ja järjestelmän osien pitkäikäisyys. Etanolipohjaiset SuperPiss -lasinpesunesteet puhdistavat tehokkaasti, ovat miedon tuoksuisia, eivätkä jätä kalvoa.


Brembo-jarrunesteet

Brembo takaa maksimaalisen turvallisuuden ja paremman suorituskyvyn jokaiseen jarrujärjestelmään. Brembo-jarrunesteet suojaavat jarrujärjestelmän komponentit, säilyttäen niiden ominaisuudet, oli materiaalina sitten kumi, metalli, alumiini tai elastomeerit.  Tuotteiden kehittämisessä on kiinnitetty huomiota mm. ominaisuuksien pitkäkestoisuuteen, korroosionestoon ja hapettumiskestävyyteen. Vahvuutena on yli 40 vuoden kokemus kilparadoilta. Brembo-jarrunestevalikoima täyttää ja ylittää luokkien 4, 5.1 ja 6 -jarrunestestandardit.

Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 (luokka/class 4). Sopii kaikkiin ajoneuvoihin,  myös ABS-järjestelmällä varustettuihin. Tuotteella on perusvaatimustasoa korkeampi kiehumispiste ja alhaisempi viskositeetti.
Brembo Premium Brake Fluid DOT 4 LV (luokka/class 6). Suositellaan ajoneuvoihin, joissa on elektroninen jarrujärjestelmä tai elektroninen ajonvakautusjärjestelmä (ABS, ESP, ASR, TCS, EBD jne.). Tuotteella on erittäin alhainen viskositeetti, joka varmistaa välittömän ESP:n reagoinnin, tehden siitä parhaan valinnan uusimmalla teknologialla varustettuihin ajoneuvoihin.
Brembo Premium Brake Fluid DOT 5.1 (luokka/class 5.1). Suositellaan suorituskykyisiin ajoneuvoihin, sisältäen mallit, jotka on varustettu ABS:llä. Tuotteella on erinomaiset ominaisuudet, kuten kestävyys korkeissa lämpötiloissa sekä viskositeetin pysyvyys.


Bosch-jarrunesteet

Bosch tarjoaa maksimaalista turvallisuutta. Jarrunesteen välityksellä jarrupaine siirretään pyöräjarruihin. Bosch-jarrunesteet takaavat jarrulaitteiston toimintavarmuuden ja pitkän hyötykäyttöiän. Tuotteet täyttävät uusimmat tekniset vaatimukset sekä ylittävät kansainväliset standardit.

Bosch-jarrunestesivut


Grojet-pesuaineet

Grojet_kollaasiGrojet-pesuaineet valmistaa suomalainen Noso-Tuote, jonka erikoisosaaminen on puhdistusaineiden valmistuksessa. Grojet-tuotteita valikoimassamme ovat eri kohteisiin soveltuvat ammattipesuaineet. Tuotteet on testattu ja kehitetty erityisesti Suomen vaativiin olosuhteisiin.


Sika tuulilasiliimat ja tiivistemassat

SikaTack-Drive RepSetSikalla on yli 25 vuoden kokemus liimojen ja tiivistysjärjestelmien toimittamisesta ajoneuvoteollisuuden jälkimarkkinoille. Mittavan kokemuksensa perusteella Sika on kehittänyt erikoistuotteita ajoneuvojen korjaukseen ja uudelleenlasitukseen. Sikan tuotteet on suunniteltu siten, että ne täyttävät ja/tai ylittävät OEM-valmistajien vaatimukset.

www.sika.fi


Loctite-liimat ja -lukitteet

Maintenance Expert Guide 2013 Solutions for all bonding, sealing, cleaning and lubricating tasksHenkelin Loctite on tuotemerkki numero 1 valittaessa luotettava tuote erilaisiin liimaus-, tiivistys- ja pintakäsittelytarpeisiin. Loctite-tuotteiden laatu ja käytettävyys perustuu mittavaan tuotekehitykseen ja innovatiivisiin ideoihin.

www.loctite.fi


Dinitrol-ruosteenestoaineet

Dinitrol ML tuotekuvaTelkon Dinitrol ruosteenestoaineet ovat suojanneet suomalaisia ajoneuvoja jo vuodesta 1965. Valikoima sisältää autoteollisuuden hyväksymät tuotteet ajoneuvojen ruostesuojaukseen, kotelonsuoja-aineet, alustansuoja-aineet, kiveniskumassat.

Dinitrol-ruosteenestoainesivut


Behr Hella Service -lämmönhallinnan kemikaalit

8fx351214_2Behr Hella Service on lämmönhallinnan asiantuntija henkilöautoille ja raskaan kaluston ajoneuvoille. Tämä alan johtava yhteisyritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita ajoneuvojen ilmastoinnin ja moottorin jäähdytyksen jälkimarkkinoille. Valikoima kattaa korkealaatuiset Behr Hella Service ilmastoinnin kemikaalit täydelliseen huoltoon.