Korinosat

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Pellit ja puskurit

 

Valikoimassa kattavasti erilaisia KLOKKERHOLM peltiosia kuten konepeltejä, lokasuojia yms sekä korkealaatuisia muovipuskureita.


Polttoainetankit

 

Varastovalikoimamme kattaa yleisimmät metalliset polttoainetankit Suomen autokantaan.


Lasinnostinmet

 

Örumin varastovalikoiman erinomainen ajoneuvokattavuus Suomen autokannassa, yhdessä tuotteiden korkean laadun kanssa, tekevät PMM lasinnostimista erittäin kilpailukykyisen tuotteen jälkimarkkinoille.

PMM lasinnostimien valmistaja on Italialainen ALGO spa, joka on toiminut OE-laatuisten lasinnostimien valmistajana jo vuodesta 1978. Lisäksi kauttamme on saatavilla Valeo, Klokkeroholm ja Vaico- lasinnostimia.


Kaasujouset

 

Alkuperäislaatu: STABILUS
Vastaava laatu: NF PARTS

Örum maahantuo saksalaiset Stabilus- kaasujouset. Stabilus on ensiasennustoimittaja käytännössä kaikille suurille autonvalmistajille niin henkilö- kuin kuorma-autopuolella. Markkinaosuus autopuolella on n. 70%. Stabilus on kuin tehty Suomen olosuhteisiin: korkealaatuisien materiaalien ja osaavan suunnittelun ansiosta sää- sekä kulutuskestävyys on erittäin korkeaa luokkaa.

NF Parts- kaasujouset

  • NF Parts- kaasujouset ovat OE standardien mukaan valmistettuja.
  • TS16949 tyyppihyväksyntä tarkoittaa, että tuote on testattu maailmanlaajuisen laatuohjelman mukaisesti ja se vastaa tuotteelle asetettuja laatuvaatimuksia.
  • Hyväksynnän saaneen valmistajan on jatkuvasti varmistuttava siitä, että tuotteen valmistuksessa noudatetaan DIN ISO 9001 standardia.
  • Kaikki NF Parts- kaasujouset toimitetaan käytännöllisissä, kestävissä ja ympäristöystävällisissä pakkauksissa.
  • Lisäksi jokainen pakkaus sisältää asennusohjeet – kuvitetun ohjeen perusteella tuote on helppo asentaa.

Korroosionesto

  • Suurimmassa osassa NF Parts- kaasujousessa on käytössä mäntää ja sylinteriä suojaava suojaholkki, joka estää veden ja lian pääsemiseen kaasujousen sisään.
  • Suojaholkin avulla kaasujousien käyttöikä on pidentynyt ja ennen kaikkea, niiden toiminta pysyy vakiona koko eliniän.

Asennus tulee suorittaa siten, että kaasujousen mäntä osoittaa alaspäin. Tämä mahdollistaa ohjaimien sekä tiivisteiden oikeanlaisen voitelun.

NF Parts- kaasujousien toiminnallinen varmuus koostuu tasaisesta männänvarren pinnasta, tarkoin valituista tiivisteistä sekä laadukkaista raaka-aineista, joiden ansiosta niiden toiminta on vakaata kaikissa olosuhteissa.

Laaja toimintalämpötila-alue, -30°c – +80°c, vahvistaa myös osaltaan tuotteen toimivuutta.

NF Parts- kaasujouset tarjoavat markkinoiden laajimman valikoiman eurooppalaisiin- ja aasialaisiin autoihin. Valikoima kattaa kaasujouset konepelteihin ja takaluukkuihin, sekä ohjaus- ja värinänvaimentimiin. NF Parts- kaasujousia on saatavilla myös raskaankaluston sekä teollisuuden eri tarpeisiin.


Sähkömoottorit ja toimilaitteet

 

BOSCH, VALEO, HELLA sekä VEMO tarjoavat laajan valikoiman erilaisia sähkömoottoreita, mm lasinpyyhkijän moottoreita sekä etu- että takalaseihin, lämmityslaitteen puhallinmoottoreita, keskuslukituksen ovimoottoreita sekä sähköisiä lisävesipumppuja.


Lukituksen osat

 

Suomen olosuhteissa herkästi kuluvat ja rikkoutuvat ovilukot, ovat komponentteja, joita voi uusia esim. huoltojen yhteydessä. Alkuperäislaatuiset Vemo- ovilukot kuuluvat osana Örumin kattavaan tuotevalikoimaan.

Vemo tuotemerkki kuuluu tunnetun saksalaisyrityksen Vierolin tuoteperheeseen.


Korikiinnikkeet

 

Erittäin monipuolinen korikiinnikevalikoimamme kattaa hyvin erilaisia kiinnikkeitä niin sisäverhouksiin, kuin ulkopuolisiin listoihin ja alustan suojiin.

Valikoimamme laajentui kevään 2015 aikana Restagraf- korikiinnikkeillä. Restagraf on ranskalainen korikiinnikkeiden ensiasennusvalmistaja, joka on perustettu jo vuonna 1967. Lisäksi valikoimastamme löytyvät Bechmann- korikiinnikkeet.


Äänimerkki

 

HELLA valmistaa laajaa valikoimaa äänimerkkejä ajoneuvokäyttöön. HELLA äänimerkit ovat ensiasennus laatua, ja niitä käytetään laajasti ajoneuvoteollisuudessa.

Yleisimmin käytetty äänimerkkimalli on kiekkotyyppinen, se mahtuu pieneen tilaan, ja on hinnaltaan edullinen. Tämän rinnalla käytetään paljon simpukkamallista äänitorvea, josta saadaan soinnillisempi ääni. Näitä molempia malleja voidaan käyttää yksittäin, mutta usein myös pareittain, siten että toinen on matala- ja toinen korkeaääninen (355 Hz/ 400 Hz). Valikoimaamme täydentää Bosch, sekä näiden rinnalla tarvikelaatuinen VEMO.