Lisävarusteet

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Autolämpö – DEFA

 

Keväällä 2014 alkanut yhteistyö Örumin ja perinteikkään sähköisen autolämmön markkinajohtaja Defan välillä, on vahvistanut entisestään Örumin asemaa markkinoiden johtavana autovaraosatukkumyyjänä.

Asiakkaamme löytävät DEFA-valikoimasta kaikki sähköiseen autonlämmitykseen tarvittavat komponentit ja järjestelmät. Valikoima kattaa niin moottorinlämmittimet, sisätilanlämmittimet, akkulaturit, kuin älykkäät Defa Link -autonlämmitysjärjestelmän ohjauksetkin. Helposti asennettavat ja käytettävät sähköiset lämmitysjärjestelmät ovat saatavilla henkilöautoihin, paketti- ja kuorma-autoihin, linja-autoihin, sekä työ- ja maansiirtokoneisiin.

Ajattele ympäristöäsi ja käynnistä auto aina lämpimällä moottorilla. Sähköinen autonlämmitys on ympäristöystävällinen tapa esilämmittää autoa; huomattavasti parempi kuin polttoainekäyttöisen esilämmittimen käyttö. DEFA autonlämmitysjärjestelmät eivät aiheuta ympäristöpäästöjä ja ne myös vähentävät sekä moottorin että polttoaineen kulutusta ensimmäisten 4-5 kilometrin aikana – hyvä syy hankkia DEFA auton esilämmitysjärjestelmä!


Vetokoukut

 

P9220090Westfalian valikoimasta löytyy jokaiseen autoon tyrmäävän oikea koukku!

Westfalia tarjoaa ratkaisun peräkärryn vetotarpeeseen miltei jokaiseen autoon. Westfalian vetokoukut ovat tunnettuja hyvästä sopivuudestaan ja korkealaatuisesta pintakäsittelystään. Ruosteinen vetokoukku ei ole ilo silmälle.


Lisävalot

 

Hella lis„valo asennuskuva_AM0Paremmilla valoilla turvallisemmin

Lisävalot, työvalot, majakat, huomiovalot
Alkuperäislaatu: HELLA, BOSCH

Huippumuotoilu, yksilölliset ratkaisut, uusin valotekniikka

HELLA on kehittänyt monipuolisen lisävalomalliston, jonka tuotteet soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi ankarissa olosuhteissa. Tuloksena on erilaisia valomalleja, joiden tukevuus, kestävyys ja erinomainen valoteho ovat olleet jo vuosia tunnettuja ja joita HELLAN tuotekehitysosasto kehittää jatkuvasti edelleen. Näin valittavana on perinteisiä halogen- , tehokkaita ksenon-, sekä uusinta tekniikkaa olevia LED-malleja.

Laajasta mallistosta löytyy varmasti sopiva malli, joka soveltuu kyseiseen asennuspaikkaan ja vaatimustasoon.