Moottorinosat

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Sylinterikannet sekä niiden osat

 

Foto Pag. 50-2Sylinterikansissa toimittajamme on espanjalainen Amadeo Marti Carbonell jonka toimittamat AMC sylinterikannet ovat laajalti tunnettuja korkeasta laadustaan. Sylinterikannet toimitetaan joko tyhjinä tai nykyisin enenevässä määrin täydellisinä, sisältäen myös venttiilit sekä kansipultit.

AMC on päätoimittajamme myös nokka-akseleissa. Venttiilinnostimet meille toimittavat saksalaiset Ferdinand Bilstein FEBI-tuotemerkillä sekä niin ikään saksalainen RUVILLE.
Venttilinohjaimissa ja –säätöpaloissa päätoimittajamme on italialainen METELLI.

Venttiileissä päätoimittajamme ovat saksalainen MAHLE sekä sveitsiläinen INTERVALVES.

Kansipulttisarjoissa päätoimittajamme on saksalainen ELRING.


Männät ja sylinteriputket

 

2Männissä, sylinteriputkissa sekä sylinteriputkisarjoissa päätoimittajamme on korkeasta laadustaan tunnettu MAHLE. Mahlen tuotteet löytyvät laajalti ensiasennuksesta erilaisissa ajoneuvomoottoreissa. Mäntiä toimittaa meille myös Federal Mogul AE-tuotemerkillä.
Männänrenkaissa toimittajamme on Federal Mogul ja tuotemerkkinä on GLYCO


Moottorilaakerit

 

3Federal Mogul on päätoimittajamme moottorilaakereissa kuten kiertokangen ja kampiakselin laakereissa GLYCO tuotemerkillä.


Tiivisteet

 

Tiivisteissä pääosaa moottorissa näyttelevät erilaiset tiivistesarjat, kuten sylinterikannen sekä moottorin jakopään tiivistesarjat. Valikoimassamme on myös irtotiivisteitä tasotiivisteinä ja huulitiivisteinä runsaasti.

Tiivisteissä päätoimittajamme on saksalainen ELRING, jonka tiivistetuotteet ovat laajalti käytössä kansainvälissä autoteollisuudessa. Toinen toimittajamme tiivisteissä on niin ikään saksalainen CORTECO, joka kuuluu kansainväliseen Freudenberg konserniin. Freudenberg on tunnettu kumi/metalliosien ensiasennusvalmistaja. Federal Mogul toimittaa myös meille tiivisteitä GOETZE sekä PAYEN tuotemerkeillään.


Turboahtimet

 

Moottorin ja vaihteiston tuennan kumityynyjä meille toimittavat saksalaiset CORTECO, FEBI sekä LEMFÖRDER.


Moottorilaakerit

 

Alkuperäislaatu: MAHLE

Suuret ensiasennusvalmistajat BOSCH sekä MAHLE päättivät yhdistää voimansa turboahtamisen tekniikan saralla vuonna 2008 ja tuloksena syntyi yhteisyritys Bosch Mahle Turbo Systems. BMTS valmistaa turboahtimia sekä henkilöautoihin että raskaaseen ajoneuvokalustoon.

Nykyiset kiristyvät pakokaasupäästöjen vaatimukset ovat ajaneet autonvalmistajat käyttämään laajasti turboahtamista sekä bensiini- että dieselmoottoreissa. Tämä on tuonut myös varaosapuolelle suuren tarpeen turboahtimille. MAHLE turboahtimet ovat tehdasuusia tuotteita.

Turboahtimien asennusosat tulevat toiselta saksalaiselta valmistajalta, Elringiltä.