Työkalut

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Müller erikoistyökalut

 

701EQ215113

Müller-Werkzeug valmistaa korkealaatuisia autoalan erikoistyökaluja ammattikäyttäjille kuten autokorjaamoille ja raskaan kaluston korjaamoille. Saksalainen Müller-Werkzeug on tuonut markkinoille Müller tuotemerkillään innovatiivisia työkaluratkaisuja jo yli 30 vuoden ajan. Suoraviivainen ja nopea tiedonvaihto työkalujen käyttäjien ja tuotekehityksen välillä takaa nopean kehityksen ja ongelman-ratkaisun.

www.mueller-werkzeug.com


Hazet ja Vigor työkalut

 

701V3653-1Hazet on saksalainen, pitkän perinteen omaava työkalumerkki. Yritys HAZET-WERK Hermann Zerver GmbH & Co. KG on perustettu vuonna 1868. Yrityksellä on modernit tehtaat Saksassa. Aktiivinen tuotekehitys ja autoalalle kehitetty laaja valikoima erilaisia työkaluja tarjoaa ammattilaiselle hyvän valikoiman, kuten esimerkiksi korkealaatuiset käsityökalut yksittäin ja sarjoina, ulosvetimet, paineilmatyökalut, momenttiavaimet, erikoistyökalut jne. Hazet-merkki on tunnettu tinkimättömästä saksalaisesta laadusta. Hazet-tuoteluettelo: www.hazet.com

Vigor GmbH on saksalainen työkalutoimittaja, jonka työkaluvalikoima suuntautuu autoteollisuuden jälkimarkkinoille. Tuotevalikoima sisältää hinta/laatu-suhteeltaan erinomaiset käsityökalut, alustan yleistyökalut ja erikoistyökalut. Yritys on perustettu vuonna 2005. Vigor-tuoteluettelo: www.vigor-equipment.de


Sealey työkalut

 

701VS7002

Jack Sealey LTD on tunnettu englantilainen autoalan työkalujen ja laitteiden toimittaja, yli 30 vuoden kokemuksella. Hinta/laatu–suhteeltaan kilpailukykyiset tuotteet, laaja tuotevalikoima käsityökaluja ja erikoistyökaluja ovat merkin vahvuudet.

Sealey-tuoteluettelo www.sealey.co.uk


Compac korjaamolaitteet

 

701CC10_3

Tanskalainen Compac on valmistanut korkealaatuisia hydrauliikkatuotteita vuodesta 1946. Compacin perustajien visiona oli valmistaa laadultaan ylivoimaisia hydraulinostimia. Visio on edelleen sama, vielä yli 60 vuoden jälkeenkin. Compacin tehdas sijaitsee Jutlandissa, Tanskassa. Compacin tavoitteena ovat tyytyväiset asiakkaat, tähän päästään varmistamalla tuotteiden laatu ja luotettavuus. Compac tarjoaa ainoana valmistajana 3 vuoden täyden takuun tuotteilleen.

Compac-tuoteluettelo www.compac.dk