Voiteluaineet

Palaa takaisin Tuotteet-sivulle

Total- ja Elf-voiteluaineet

Total on maailmanlaajuinen energiayhtiö, joka toimii kaikilla öljy- ja kaasuteollisuuden osa-alueilla. Total on viidenneksi suurin öljy- ja kaasuyhtiö maailmassa ja toiseksi suurin voiteluainevalmistaja Euroopassa. Total myy ja markkinoi voiteluöljyjä ja muita alan lopputuotteita, kuten rasvoja, jarrunesteitä, jäähdytinnesteitä Total- ja Elf -tuotemerkeillä yli 150 maassa.

Total on mukana moottoriurheilussa innovatiivisena yhteistyökumppanina mm. Formula 1- ja WRC-sarjoissa. Joka vuosi moottoriurheilua varten kehitetyt innovaatiot hyödynnetään erittäin suorituskykyisten tulevaisuuden moottoriöljyjen kehityksessä.

Total tekee laajasti yhteistyötä Total- ja Elf-tuotemerkeillään useiden autonvalmistajien kanssa, kuten Citroën, Peugeot, Renault, Mazda, Kia, Daf, ZF, Scania, Renault Trucks, Claas, Dacia, Kawasaki, Nissan.

Lataa tästä Total-tuoteluettelo 2019

Tästä pääset Total-voiteluainesuosituksiin.

www.totalnordic.com


Mobil-voiteluaineet

MOB_Muovikassi_M1.fh11Mobil on eräs laajimmin tunnettuja ja luotettuja tuotemerkkejä. Exxon Mobil Corporation on maailman suurin kansainvälinen öljy- ja kaasualan pörssiyhtiö. Mobil -voiteluaineet pitävät pyörät luotettavasti pyörimässä, tarvitsetpa sitten moottoriöljyjä, raskaan kaluston dieselmoottoriöljyjä tai teollisuuden voiteluaineita. Mobil jatkaa uusien tuotteiden ja ratkaisujen kehittämistä nykypäivän asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi. Mobil –voiteluaineet ovat saatavilla tukkujemme valikoimassa.

Lataa tästä Mobil-tuoteluettelo 2019

Tästä pääset Mobil-moottoriöljysuosituksiin.

www.mobil1.fi


Febi-voiteluaineet

Febi_4kpl_rgb_webFebi Bilstein on yksi johtavista henkilöautojen ja raskaan kaluston varaosien valmistajista autoalan jälkimarkkinoille. Febi-tuotevalikoimaan sisältyy myös voiteluaineita ja kemikaaleja. Febi-voiteluaineet eivät ole yleiskäyttöisiä tuotteita, vaan täyttävät autonvalmistajien tietyt vaatimukset eli ovat tuotteita yksilöityihin käyttökohteisiin, jotka on määritelty tuotteessa OE-numerolla tai luokituksella.