HYA-tuotteet

Hyötyajoneuvojen asiakaspalvelussa on käytössä merkittävien hyötyajoneuvovalmistajien varaosaohjelmat ja tätä tietotaitoa hyväksikäyttäen pystymme tarjoamaan asiakkaillemme luotettavaa, laadukasta ja kilpailukykyistä palvelua kaikkien ensiasennusosien ja jälkimarkkinoille kehitettyjen laadukkaiden varaosien myynnissä. Rekisterinumeron avulla Örumin asiakaspalvelu pääsee käsiksi kaikkiin ajoneuvokohtaisiin yksityiskohtiin.

Valikoimasta löytyy yli 100 000 aktiivista tuotetta ja yli kaksi miljoonaa tilattavaa tuotetta. Jos sinulla on vaikeuksia löytää etsimääsi itsenäisesti Örumnetistä, niin voit soittaa hyötyajoneuvojen asiakaspalveluun 010 596 4466 ja tiedustella virka-aikana lisätietoja.


Alusta ja kori
Kattava valikoima sisältää maailman johtavat merkit ja laadukkaat vaihtoehdot. Ensiasennusosien maahantuonti ollut Örumin ydinosaamista jo vuodesta 1923. Yhteistyö tärkeimpien tavarantoimittajien kanssa on tiivistä. Suomen ääriolosuhteissa markkinoiden alueellinen tuntemus on olennaista.


Voimansiirto
Moottori- ja voimansiirtopuolen tuotevalikoima on luotu ensiasennusosien ja alueellisia haasteita erityisesti vastaamaan luotujen tuotelinjojen ympärille. Laatuun ja kilpailukykyyn keskittyvään valikoimaan luottaa niin suurimmat maahantuojat kuin vapaat korjaamot ympäri Suomen.


Lämmönhallinta
Ensiasennusosien puolella Behr HELLA ja NISSENS näyttävät tietä lämmönhallintaan liittyvissä asioissa. Alkuperäisosat saat kaikki Örumin kautta.


Jarrut, mekaaninen
Kaikki mekaanisiin jarruihin liittyvät osat ja työkalut löydät Örumin valikoimasta OE-numeroilla tai asiakaspalvelustamme kuorma-auton rekisterinumerolla. Ensiasennusosat ja erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut NF Parts -osat löytyvät kattavasti toimituksiin heti.


Ilmajarrut ja ilmajousitus
Maailma pyörii WABCOn ympärillä ja kaikki ensiasennusosat kuuluvat Örumin valikoimaan. Valikoimasta löytyy KNORR-BREMSEN ja RAUFOSSin osat ja ensiasennuslaatuiset muoviputket kattavasti kaikkiin tarpeisiin.


Kemikaalit ja nesteet
Kemikaalipuolella tuotekonsepti palvelee kaikkia maahantuonnista, korjaamoista ja aina kuljetusyrittäjiin asti. Valikoimasta löytyy mm. kylmäaineet, jäähdytinnesteet, teollisuuskemikaalit, öljyt, silikonit, jarrunesteet, kaluston pesuaineet ja muut pesuaineet.


Suodatus
Öljy-, polttoaine-, ilmasuodattimet ja muut suodattimet kaikkiin tarpeisiin löytyvät helposti Örumin laajasta valikoimasta. Ensiasennusosissa MANN Hummel, eli tutummin MANN-FILTER, on lähes kaikkien päämerkkien valinta ensiasennuksissa ja Örumilla on MANNin täysi edustus. Valikoimaa täydentää myös vaihtoehtoisille markkinoille WIX, HALDEX ja muut tutut tuoteperheet.


Sähkötekniikka
Ajoneuvotekniikka on hypännyt eteenpäin sähkötekniikassa valovuosia muutamassa kymmenessä vuodessa. Herkät järjestelmät vaativat nykyään paljon enemmän sähkötekniikalta, kuin koskaan aikaisemmin. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää käyttää sähkötekniikassa ensiasennusosia ja kaikki standardit hyväksytettyjä valintoja.


Valaistus ja turvallisuus
Örumin valikoimissa on kattavasti suomalaisiin olosuhteisiin ja ammattikäyttöön suunniteltu mallisto työvaloja, lisäkaukovaloja ja majakoita. Tärkeitä osa-alueita ovat sisätilavalaistus, työvalaistus, kaivosvalaistus ja työmaavalaistus. Hyötyajoneuvoihin on saatavilla myös alkuperäisvalot, perävaunujen valaistukset, yleismalliset lyhdyt ja heijastinnauhat kaikkiin tarpeisiin.


Muut tuotteet
Muista tuotteista yleisiä ovat mm. erilaiset hihnat, työkalut, paloturvallisuustarvikkeet ja päällirakenteiden osat.