Tukkumyyjä Kokkolan tukkuun

Hakuaika: 12.2.2021 - 7.3.2021

Työtitteli: Tukkumyyjä

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.
Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa.
Arvomme ovat kumppanoituminen, tuloksellisesti ja yhdessä. Lue meistä lisää osoitteessa orum.fi.

 

Haemme palvelukseemme Kokkolan alueelle aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä

TUKKUMYYJÄÄ

Tehtävänäsi on autovaraosien tukkumyynti, sekä tarvittaessa osallistut myös logistiikan monipuolisiin tehtäviin. Olet asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen, pyrit yhteistyössä tiimisi kanssa kehittämään asiakaspalvelua ja päivittäisiä toimintoja niin, että asiakaslupauksemme täyttyy. Olet tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työssä ja pystyt tarvittaessa pitämään monta rautaa samanaikaisesti tulessa. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteellisuutta, kehittävää työskentelyotetta sekä tulosnälkäistä asennetta. Et pelkää tarttua puhelimeen ja lisämyynnin tekeminen kuuluu mielestäsi olennaisena osana tukkumyyjän tehtäviin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Kokemusta autoalalta, mieluiten varaosista / korjaamotoiminnasta sekä henkilöautojen varaosamyynnistä – Kaupallista tai teknistä koulutusta, autotekniikan perustuntemusta – Ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Halua ja valmiuksia nopeatempoiseen myyntityöhön
  • Joustavaa palveluasennetta, hyviä vuorovaikutus ja neuvottelutaitoja
  • Määrätietoista otetta ja paineensietokykyä

Tarjoamme sinulle hyvät edut ja monipuolisen työn sekä mahdollisuuden kehittyä hyvässä organisaatiossa. Työ alkaa keväällä 2021. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Atte Matilainen atte.matilainen@orum.fi

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi tunnuksella ”Tukkumyyjä Kokkolan tukkuun” palkkatoiveineen sekä CV viimeistään 7.3.2021 sähköpostitse osoitteella rekry@orum.fi.