Örumin valikoima laajenee

15 000 uutta alkuperäisosaa nyt valikoimassa!

Aiemmin tänä vuonna avasimme eurooppalaisten tavarantoimittajien varastot käyttöönne ja lisäsimme 40 000 uutta tuotenimikettä valikoimaamme. Nyt olemme lisänneet valikoimaamme 15 000 OE- eli alkuperäisosaa!

Tuotevalikoiman laajennus parantaa merkittävästi tuotevalikoimaamme, sillä alkuperäisosia löytyy laajalle valikoimalle automerkkejä, sekä tuoteryhmistä, joita ei ole aiemmin ollut  valikoimassamme.

OE-tuotteet ovat tilattavissa eurooppalaisten tavarantoimittajien varastoista Örumnet 3.0:n kautta. Hyödynnä siis lyömätön logistiikkamme, sekä Örumnet 3.0:n yhteensopivuus järjestelmiesi kanssa ja tilaa kaikki tarvitsemasi tuotteet yhdestä paikasta!

Alkuperäistuotteiden haku Örumnet 3.0:sta

Kaikki OE- eli alkuperäistuotteet löytyvät Örumnet 3.0:sta OE-numerolla haettaessa, joten oikea tuote on aina helposti saatavilla.

Alkuperäistuotteiden nimi on mallia ”OE-tuote-VAG”. Tuotteilla ei ole erikseen tuotekuvia, sillä varmistut oikeasta tuotteesta OE-numeron perusteella.

Tuotteiden tilaus, toimitus ja palautus

Voit tilata uusia tuotteita sähköisistä tilauskanavistamme: Örumnet 3.0:sta ja sähköpostilla. Saatavuudet ja hinta ovat selkeästi näkyvillä Örumnet 3.0:ssa, jolloin tilausprosessi on yksinkertainen ja nopea – ilman turhaa kirjeenvaihtoa!

Eurooppalaisten tavarantoimittajien varastoista tilatut tuotteet toimitetaan sinulle nopeasti! Kuljetamme tuotteet 1–3 vuorokaudessa koko Suomen alueelle ilman lisäkuluja. Huomaathan, että eurooppalaisten tavarantoimittajien varastoista tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Miksi tilata uudesta Örumnet 3.0:sta?

  • Erittäin laaja tuotevalikoima. Näet kaikkien varastojen saldot sekä tuotteiden saatavuuden ja hinnan
  • Örumnet 3.0 -palvelussa sinulla on käytössäsi entistä nopeampi ja kattavampi hakutoiminto.
  • Tilaa varaosat yhdestä osoitteesta 24/7 – silloin kun sinulle sopii.
  • Nopea toimitus kaikista varastoista
  • Asioidessasi Örumin kanssa, tuotteilla on takuu ja tehdastilaustuotteita lukuun ottamatta myös palautusoikeus.

Örumnet 3.0 – kaikki mitä tarvitset, nyt yhdestä paikasta.

Tästä Örumnet 3.0-palveluun

Kiinnostuitko?