Yritys

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus.

Edustamiamme tuotteita myyvät myös hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet sekä rengasketjut ympäri Suomen.

Örum-konserni

Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 63 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli 231 henkeä. Örum Groupiin kuuluvat Suomessa toimivat Turvata Oy Ab, Diagno Finland sekä Virossa toimiva Mercantile AS. Örum on osa suomalaista Mercantile-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2018 oli 85 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli 343 henkilöä. Mercantile on suomalainen perheyritys ja se on palvellut yrittäjiä ja yrityksiä jo vuodesta 1901.

190119231960-luku197119751996200220042012
Mercantile Oy Ab perustetaan vuonna 1901 ja siitä kehittyy yksi Suomen suurimmista teknisen alan tuontiyrityksistä.
Svend Örum perustaa Örum Oy Ab:n. Örum toimii seuraavat 80 autovaraosien maahantuojana.
1960-luvun lopussa Mercantile-konsernissa toimii teräs-, kone ja kemikaalijaostot sekä teollisen jaoston, johon kuului Helsingin Herttoniemessä sijainnut puhallintehdas.
Mercantileen perustettiin tietokoneosasto, joka oli yksi Suomen ensimmäisistä ja joka toi maahan mm. BASF-magneettitallennusnauhoja sekä tietokoneita ja ohjelmia.
Konsernin liikevaihto kasvaa 400 miljoonaan markkaan ja henkilöstö yhdeksäänsataan. Mercantilen sähköalan tarvikkeita valmistava tytäryhtiö Helvar Oy:n liikevaihto on 50 miljoonaa markkaa.
Mercantile-konsernin emoyhtiön nimeksi tulee Helvar Merca Oy.
Uuden Mercantile-konsernin toiminta alkaa Helvar Mercan jakauduttua osiin.
Örum muuttuu perinteisestä tukkurista palveluyhtiöksi ajoneuvokorjaamoille. Autoasi-jakeluverkosto perustetaan olemassa olevan asiakaskunnan rinnalle.
Örum Oy Ab:n ketjuihin kuuluu lähes 400 korjaamoasiakasta.

1autoasi

1autonomi

1bosch

1mercantile

Rekrytointi

Jos olet auton varaosien ja lisävarusteiden osaaja ja taustasi on tekninen tai kaupallinen, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@orum.fi tai PL 14, 02921 Espoo.

Työntekijöissämme arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja positiivista elämänasennetta.

Tarjoamme haasteellisia tehtäviä edelläkävijäyrityksessä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi.

Lisäksi tarjoamme Örum-konsernin monipuoliset henkilöstöedut.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Örum Oy Ab työnantajana

Olemme perinteikäs, täysin suomalaisomisteinen ja vakaa perheyhtiö, jonka tärkeintä liiketoimintaa ovat moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottaminen Suomessa. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Arvomme kumppanoituminen, tuloksellisesti ja yhdessä ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme toimipisteissämme kautta maan.

Olemme jo yli 90 vuoden ajan palvelleet ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Vanteissa ja lisävarusteissa automaahantuojat ja rengasketjut ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme. Hyötyajoneuvopuolella tärkeitä asiakasryhmiä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Edustamiamme tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan autoalan jälkimarkkinaan ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä yhtiön eri toiminnoissa. Maineikas historia ja korkeatasoinen osaaminen takaavat mielekkään ympäristön työskennellä yhdessä muiden innostuneiden kollegojen kanssa, olit sitten missä vaiheessa uraasi tahansa.