YRITYS

PITKÄN KOKEMUKSEN TAKAAMAA MONIPUOLISTA OSAAMISTA

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Örum on jo 100 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus.

Edustamiamme tuotteita myyvät myös hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet sekä rengasketjut ympäri Suomen.

Örum-konserni

Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 65 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli 216 henkeä. Örumin kanssa samaan Mercantile-konserniin kuuluvat Suomessa toimivat Diagno Finland sekä Virossa toimiva Mercantile AS. Mercantile on suomalainen perheyritys ja se on palvellut yrittäjiä ja yrityksiä jo vuodesta 1901.

Olemme edelläkävijä henkilö- ja paketti-autojen varaosien ja korjaamopalveluiden tuottamisessa. Laajaa alkuperäislaatuista valikoimaamme käyttävät ja myyvät autokorjaamot ja varaosaliikkeet ympäri Suomea
Palvelemme ammattitaidolla hyötyajoneuvojen varaosissa ja lisävarusteissa. Asiakaskuntaamme kuuluvat sekä ensiasennuksen että jälkimarkkinoiden johtavat toimijat.
Olemme korjaamopalveluiden edelläkävijä. Tarjontaamme kuuluvat korjaamon suunnittelupalvelut, autotekniikan ja diagnostiikan koulutuspalvelut sekä valtakunnallinen korjaamolaitemyynti ja -huolto.
Palvelemme korjaamoyrittäjiä Virossa laajalla varaosavalikoimalla ja logistisilla palveluilla. Tuomme maahan alkuperäislaatuisia ja tunnettuja auton varaosia Euroopan johtavilta tavarantoimittajilta

Mercantile-konserniin kuuluvat Suomessa toimivat Örum Oy Ab, Diagno Finland ja Virossa toimiva Mercantile AS.

Moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalveluiden tuottaja

Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Clutch-001
Orum_yritys_Koulutukset
battery car

Alkuperäislaatuiset ja tunnetut auton varaosia sekä korjaamolaitteita johtavilta tavarantoimittajilta Euroopasta ja maailmalta.

Autotekniikan- ja ajoneuvoelektroniikan koulutukset autoasentajille ja oppilaitosten opettajille.

Monipuolinen valikoimamme sisältää laitteet aina nostimista ja diagnoosilaitteista välystestereihin ja oskilloskooppeihin.

Tilaa
uutiskirjeemme