AVOIN TYÖHAKEMUS

ÖRUM TYÖNANTAJANA

Olemme perinteikäs, täysin suomalaisomisteinen ja vakaa perheyhtiö, jonka tärkeintä liiketoimintaa ovat moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottaminen Suomessa. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Arvomme kumppanoituminen, tuloksellisesti ja yhdessä ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme toimipisteissämme kautta maan.

Olemme jo yli 90 vuoden ajan palvelleet ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Vanteissa ja lisävarusteissa automaahantuojat ja rengasketjut ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme. Hyötyajoneuvopuolella tärkeitä asiakasryhmiä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Edustamiamme tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan autoalan jälkimarkkinaan ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä yhtiön eri toiminnoissa. Maineikas historia ja korkeatasoinen osaaminen takaavat mielekkään ympäristön työskennellä yhdessä muiden innostuneiden kollegojen kanssa, olit sitten missä vaiheessa uraasi tahansa.

Avoin hakemus

    Lisää CV: