Örum hyötyajoneuvot tuotteet

Hyötyajoneuvojen asiakaspalvelussa on käytössä merkittävien hyötyajoneuvovalmistajien varaosaohjelmat ja tätä tietotaitoa hyväksikäyttäen pystymme tarjoamaan asiakkailemme luotettavaa, laadukasta ja kilpailukykyistä palvelua kaikkien ensiasennusosien ja jälkimarkkinoille kehitettyjen laadukkaiden varaosien myynnissä. Rekisterinumeron avulla Örumin asiakaspalvelu pääsee käsiksi kaikkiin ajoneuvokohtaisiin yksityiskohtiin.

Clutch-001
Orum_Voimansiirto

ALUSTA JA KORI

Kattava valikoima sisältää maailman johtavat merkit ja laadukkaat vaihtoehdot. Ensiasennusosien maahantuonti ollut Örumin ydinosaamista jo vuodesta 1923. Yhteistyö tärkeimpien tavarantoimittajien kanssa on tiivistä. Suomen ääriolosuhteissa markkinoiden alueellinen tuntemus on olennaista.

VOIMANSIIRROT

Moottori- ja voimansiirtopuolen tuotevalikoima on luotu ensiasennusosien ja alueellisia haasteita erityisesti vastaamaan luotujen tuotelinjojen ympärille. Laatuun ja kilpailukykyyn keskittyvään valikoimaan luottaa niin suurimmat maahantuojat kuin vapaat korjaamot ympäri Suomen.
Wabco
Orum_Lammonhallinta
Orum_raskast_mekaaniset_jarrut

LÄMMÖNHALLINTA

Ensiasennusosien puolella Behr HELLA ja NISSENS näyttävät tietä lämmönhallintaan liittyvissä asioissa. Alkuperäisosat saat kaikki Örumin kautta.

MEKAANISET JARRUT

Kaikki mekaanisiin jarruihin liittyvät osat ja työkalut löydät Örumin valikoimasta OE-numeroilla tai asiakaspalvelustamme kuorma-auton rekisterinumerolla. Ensiasennusosat ja erityisesti pohjoisiin olosuhteisiin suunnitellut NF Parts -osat löytyvät kattavasti toimituksiin heti.
Clutch-001
Orum_kemikaalit_ja_nesteet

ILMAJARRUT JA ILMAJOUSITUS

Maailma pyörii WABCOn ympärillä ja kaikki ensiasennusosat kuuluvat Örumin valikoimaan. Valikoimasta löytyy KNORR-BREMSEN ja RAUFOSSin osat ja ensiasennuslaatuiset muoviputket kattavasti kaikkiin tarpeisiin.

VOITELUAINEET JA KEMIKAALIT

Kemikaalipuolella tuotekonsepti palvelee kaikkia maahantuonnista, korjaamoista ja aina kuljetusyrittäjiin asti. Valikoimasta löytyy mm. kylmäaineet, jäähdytinnesteet, teollisuuskemikaalit, öljyt, silikonit, jarrunesteet, kaluston pesuaineet ja muut pesuaineet.
Orum_Suodatus
battery car

SUODATUS

Öljy-, polttoaine-, ilmasuodattimet ja muut suodattimet kaikkiin tarpeisiin löytyvät helposti Örumin laajasta valikoimasta. Ensiasennusosissa MANN-FILTER on lähes kaikkien päämerkkien valinta ensiasennuksissa ja Örumilla on MANNin täysi edustus. Valikoimaa täydentää myös vaihtoehtoisille markkinoille WIX, HALDEX ja muut tutut tuoteperheet.

SÄHKÖTEKNIIKKA

Ajoneuvotekniikka on hypännyt eteenpäin sähkötekniikassa valovuosia muutamassa kymmenessä vuodessa. Herkät järjestelmät vaativat nykyään paljon enemmän sähkötekniikalta, kuin koskaan aikaisemmin. Tämän takia on äärimmäisen tärkeää käyttää sähkötekniikassa ensiasennusosia ja kaikki standardit hyväksytettyjä valintoja.
Orum_Valaistus

VALAISTUS JA TURVALLISUUS

Örumin valikoimissa on kattavasti suomalaisiin olosuhteisiin ja ammattikäyttöön suunniteltu mallisto työvaloja, lisäkaukovaloja ja majakoita. Tärkeitä osa-alueita ovat sisätilavalaistus, työvalaistus, kaivosvalaistus ja työmaavalaistus. Hyötyajoneuvoihin on saatavilla myös alkuperäisvalot, perävaunujen valaistukset, yleismalliset lyhdyt ja heijastinnauhat kaikkiin tarpeisiin.

LÖYDÄ ASIANTUNTIJAMME

Tekniset asiantuntijamme ja myyjämme palvelevat teitä valtakunnallisesti

Tilaa
uutiskirjeemme