REKRY

ÖRUM TYÖNANTAJANA

Olemme perinteikäs, suomalainen ja vakaa perheyhtiö, jonka tärkeintä liiketoimintaa ovat moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottaminen Suomessa. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen henkilöstöön. Arvomme kumppanoituminen, tuloksellisesti ja yhdessä ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme toimipisteissämme kautta maan.

Olemme jo 100 vuoden ajan palvelleet ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Vanteissa ja lisävarusteissa automaahantuojat ja rengasketjut ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme. Hyötyajoneuvopuolella tärkeitä asiakasryhmiä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Edustamiamme tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen.

Tarjoamme työntekijöillemme näköalapaikan autoalan jälkimarkkinaan ja mahdollisuuden kehittyä ja edetä yhtiön eri toiminnoissa. Maineikas historia ja korkeatasoinen osaaminen takaavat mielekkään ympäristön työskennellä yhdessä muiden innostuneiden kollegojen kanssa, olit sitten missä vaiheessa uraasi tahansa.

AVOIN HAKEMUS

Voit jättää meille avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemustasi kuusi kuukautta ja otamme hakemuksesi huomioon tulevien rekrytointien yhteydessä.

OPISKELIJAT

Työharjoittelupaikkoja on tarjolla mm. logistiikan, asiakaspalvelun, hankinnan ja hallinnon monipuolisissa tehtävissä. Jätäthän harjoitteluhakemuksen hyvissä ajoin ennen toivottua harjoittelujaksoa.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja tule mukaan osaavaan joukkoomme!

ÖRUMIN VISIO

MENESTYKSEN MAHDOLLISTAJANA MUUTOKSESSA

Alan laadukkain asiakaskokemus

Ammattitaitoisin kumppani koko arvoketjulle

Jatkuva uudistuminen yhdessä

Örumin missio

PIDÄMME PYÖRÄT PYÖRIMÄSSÄ

Kumppanoituminen

Yhdessä parhaiden kumppaneiden kanssa tuotamme lisäarvoa asiakkaille, tavarantoimittajille ja muille sidosryhmille.

Tuloksellisesti

Teemme aktiivista ja fokusoitua työtä tuloksellisesti ja vastuullisesti strategian mukaisesti.

Yhdessä

Hyvä ja aikaansaava ilmapiiri syntyy tekemällä yhteistyötä ja osoittamalla arvostusta kaikissa kohtaamisissa.

Tilaa
uutiskirjeemme