Örum ja Autoflows
huoltokutsupalvelu

Me Örumilla tunnemme suomalaiset autokorjaamot. Siksi olemme lanseeranneet aivan uudenlaisen yhteistyön Autoflowsin kanssa, ja tuomme nyt tehokkaat sekä oikea-aikaiset huoltokutsut kumppaneidemme käyttöön.

Liity nyt nykyaikaisten tekstiviestillä ja sähköpostilla lähtevien huoltokutsujen käyttäjäksi helpottaaksesi korjaamoarkea, lisätäksesi huoltomyyntiä ja tasataksesi myynnin kausivaihteluita.

Miksi valita Autoflows-huoltokutsut?

 • Tehokas ja oikea-aikainen työkalu helpottaa korjaamoarkea sekä lisää huoltomyyntiä.
 • Voitamme asiakkaita takaisin juuri teidän korjaamollenne huoltoon.
 • Keskimäärin joka neljäs asiakas tekee sähköisen ajanvarauksen.
 • Huoltokutsut eivät vaadi teiltä toimenpiteitä lainkaan! Örum varmistaa toimivan prosessin.

Miten huoltokutsut toimivat?

Asiakkaita voidaan kutsua korjaamollenne katsastuksen, renkaanvaihdon tai huollon ollessa ajankohtainen. Lisäksi hyödynnämme win-back-kutsuja, joilla saamme aikaisemmat asiakkaanne palaamaan korjaamollenne huoltoa varten. Huoltokutsupalvelu lähettää kutsuja päivittäin, jolloin saamme asiakkaat kiinni aina oikeaan aikaan!

Hyödynnä uusien työkalujen potentiaali

Örumin ja Autoflowsin yhteistyötä hyödyntävät asiakkaat ovat huomanneet, että keskimäärin joka neljäs asiakas tekee sähköisen ajanvarauksen. Lisäksi saamme soittolistan asiakkaista, joita on jo lähestytty ja joilla on tarve palveluillenne. Autoflows-huoltokutsujen käyttäjät ovat arvostaneet erityisesti korjaamolle sisään tulevien puheluiden vähenemistä. Korjaamotöistä kertyvä tieto on myös arvokas lisä korjaamon yrittäjälle ja henkilökunnalle.

Miten pääsen alkuun?

Hyödynnä ainutlaatuinen kokeilutarjouksemme.

Tarjoushinta 99 € / kk vain Örum Oy Ab:n kumppaneille (norm. 170 €/kk).

Hinta on voimassa toistaiseksi.
Hintoihin lisätään mahdolliset tekstiviestin lähettämisestä syntyvät sms-maksut.
Vitec Oy laskuttaa järjestelmän toiminnan kannalta välttämättömästä Autofutur dms-yhteydestä 50 € / kk + 50 € asennusmaksun.
Hinnat alv. 0 %.

Malli sopimuksesta, joka tehdään korjaamon kanssa tietojen käyttämisestä.

Perustamme asiakkuuden, käynnistämme työkalun sekä koulutamme teidät järjestelmän kerryttämän tiedon tulkitsemiseen. Monitoroimme järjestelmää puolestanne ja raportoimme huoltokutsujen etenemisestä viikoittain.

Huomioitavaa

Korjaamokäynneistä kertynyt tieto on luottamuksellista, eikä tietoja käytetä muuhun kuin Örumin ja korjaamon yhteistyön kehittämiseen.

Tilaa palvelu

*Tieto on pakollinen

  Lisätietoja

  Örum Oy Ab

  Veli Waaramäki
  Aluejohtaja

  Puhelin 050 035 3002
  veli.waaramaki@orum.fi

  ag analytics

  Mitro Turunen
  Commercial Manager

  Puhelin +358 44 517 0597
  mit@aganalytics.fi