Aika tarkistaa öljyt ja öljynsuodattimet!

18.05.2020

Suven suodattimet ja voiteluaineet saat laadukkaista Total- ja MANN-FILTER-valikoimistamme. Tutustu Total-pienpakkausten loistaviin uudistuksiin ja osallistu kesäiseen MANN-FILTER-tuotekampanjaan!


Total-pienpakkausuudistus parantaa käytettävyyttä

Total-pienpakkausten visuaalinen ilme ja muotoilu uudistuvat 5L-, 4L- ja 1L-kannuissa. Uudistuksen tarkoituksena on optimoida tuotevalikoimaa, vahvistaa imagoa, selkeyttää etiketin tuotetietojen luettavuutta ja yleistä ilmettä, parantaa kannun käsiteltävyyttä, lavojen ja kartonkien kestävyyttä sekä edistää pakkausmateriaalien kierrätystä.

Muutos on jo käynnistynyt ja tapahtuu vaiheittain, tuote kerrallaan. Arvioimme suurimman osan tuotteista siirtyvän uusiin pakkauksiin kesän ja syksyn kuluessa. Pienpakkausten tuotenumerot ja EAN-koodit muuttuvat, ja joidenkin tuotteiden tuotenimessä tapahtuu pientä muutosta. 1L-kannujen pakkauskoko muuttuu 18 kpl:sta 12 kpl:een.

Suurkuluttajapakkauksista (208L, 60L, 20L) muuttuu vain niiden tuotteiden tuotenumero, joilla tuotenimikin muuttuu. Muuten suurkuluttajapakkaukset ja tuotenumerot säilyvät ennallaan.

Uudistus ei vaikuta hintoihin, ja itse tuote pakkauksen sisällä säilyy ennallaan.

P.S. Totalin ajoneuvokohtaiset voiteluainesuositukset tarkistat rekisterinumeron perusteella helposti TÄSTÄ

Lataa tuotelistaus sisältäen muuttuvat tuotteet Excel-tiedostona TÄSTÄ. Huom! EAN-koodit muuttuneet
Lataa muuttuvat tuotteet PDF-esitteenä TÄSTÄ.


Muista myös MANN-FILTER-tuotekampanja 12.6. saakka!

Eniten suodatinostoja kasvattaneille jaetaan palkinnoksi MANN-FILTER-lahjapaketteja (40 kpl), joissa muun muassa laadukas softshell-takki, rantapyyhe, virtalähde ja tyylikkäät aurinkolasit! Lahjapaketteja on 40:lle parhaalle ja ne toimitetaan kampanjan päätyttyä. Lue täältä lisää kampanjasta.