Diagno Finland osti Pohjolan Laitehuollon

01.02.2021

Palvelumme laajenevat valtakunnallisella huolto-osaamisella

Yrityskaupan avulla loimme asiakkaillemme täysin uudenlaisen ja kokonaisvaltaisen palveluntarjonnan, jossa yhdistyvät Diagno Finlandin laajentuva laitetarjonta, ylivoimainen koulutus- ja tekniikkaosaaminen, sekä Pohjolan Laitehuollon ja Diagnon yhteisvoimin muodostama valtakunnan kattavin korjaamolaitehuolto ja -kalibrointi. Rakentuva kokonaisuus on osa Örum-konsernia.

Maanantaina 1.2.2021 vahvistuneessa kaupassa Diagno Finland Oy ja Pohjolan Laitehuolto Oy muodostavat yhdessä markkinan johtavan toimijan, joka takaa asiakkaillemme täydet palvelut laitehankinnoista aina koulutukseen ja huoltoon.

Pohjolan Laitehuolto on vuonna 1990 perustettu kempeleläinen korjaamolaitteiden huoltoa ja asennusta harjoittava yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kempeleellä Pohjois-Suomessa, minkä lisäksi toimipisteitä on myös Tuusulassa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Ylivieskassa, Keminmaalla ja Rovaniemellä. Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtajana on toiminut vuodesta 2005 lähtien Risto Pöykkö.

– Diagnon laitemaahantuonti ja korkeatasoinen koulutus yhdessä Pohjolan Laitehuollon joustavan palvelun ja monimerkkiosaamisen kanssa luovat ylivoimaisen menestyjän tällä alalla. Korjaamojen näkökulmasta tämä tarkoittaa, että varsinaisten palveluiden rasitteena olevat oheiskulut, kuten matkat ja rahdit, vähenevät, palvelu nopeutuu ja monipuolistuu ja kaikilla asiakkailla on mahdollisuus saada kattavat elinkaaripalvelut, Pohjolan Laitehuollon toimitusjohtaja Risto Pöykkö perustelee.

– Diagno on kasvanut kannattavasti ja tavoitteemme on markkinajohtajuus kaikilla liiketoiminta-alueillamme. Olemme tunnistaneet asiakastarpeen laitehuoltopalveluidemme laajentamiseen kattamaan kaikki korjaamolaitemerkit koko Suomen alueella. Pohjolan Laitehuolto on hyvämaineinen yhtiö, jonka kanssa olemme tehneet tiivistä yhteistyötä jo pitkään, joten voimavarojemme yhdistäminen oli looginen askel, jolla muodostamme Diagnosta markkinajohtajan korjaamolaitealalle, kiittelee Diagno Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Seppälä. Lue lisää!

Lisätiedot:

Juha Seppälä
Toimitusjohtaja
Diagno Finland Oy
+358 50 502 2915
juha.seppala@diagno.fi

Anu Ora
toimitusjohtaja
Örum-konserni
+358 40 1646267
anu.ora@orum.fi

Diagno.fi
Pohjolanlaitehuolto.fi
Orum.fi


Diagno Finland Oy on Espoossa toimiva korjaamopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Diagno tarjoaa korjaamolaitteet autokorjaamoille, katsastusasemille sekä ajoneuvoalan oppilaitoksille. Palveluihin kuuluvat korjaamon suunnittelupalvelut, autotekniikan ja diagnostiikan koulutuspalvelut sekä valtakunnallinen korjaamolaitehuolto.

Pohjolan Laitehuolto on vuonna 1990 perustettu kempeleläinen korjaamolaitteiden huoltoa ja asennusta harjoittava yritys, joka myy, huoltaa, kalibroi, asentaa ja tarkistaa laajasti eri laitteita, kuten autokorjaamolaitteita ja kompressoreita. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Kempeleellä Pohjois-Suomessa, jonka lisäksi toimipisteitä on myös Tuusulassa, Turussa, Tampereella, Seinäjoella, Ylivieskassa, Keminmaalla ja Rovaniemellä.

Örum on palvellut jo lähes 100 vuoden ajan vankalla ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa – ja nyt myös korjaamopalveluissa. Örumin edustamia tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen. Hyötyajoneuvojen osalta tärkeitä asiakasryhmiä ovat myös kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Kuluttaja-asiakkaita palvelevat kaikissa autohuoltoasioissa Autoasi- ja Autonomi-korjaamot kautta maan. Örum Groupiin kuuluvat Suomessa toimivat Turvata Oy Ab ja Diagno Finland Oy sekä Virossa toimiva Mercantile AS.