Sähkö- ja hybridiautoja korjaavat e-Expert-korjaamot kehityksen kärjessä

26.11.2019

Sähkö- ja hybridiautojen määrä kasvaa myös huoltomarkkinassa vuosittain ja samalla kasvaa tarve sähköajoneuvojen huolto- ja korjaustoiminnalle. e-Expert-osaamiskonsepti vastaa tähän kysyntään ja se on ensimmäinen laatuaan Suomessa. Konseptin avulla korjaamo pystyy päivittämään henkilökunnan osaamisen ja korjaamon varustevaatimukset sähköautojen korjaamisessa tarvittavalle tasolle.

Autoilija tunnistaa sähkö- tai hybridiautoja korjaavan ammattitaitoisen korjaamon e-Expert-tunnuksesta ja hän voi etsiä konseptiin kuuluvat asiantuntevat korjaamot myös helposti nettisivuilta.

e-Expert-korjaamot tarjoavat asiantuntevaa huolto- ja korjauspalvelua sähkö- ja hybridiajoneuvoille. Sertifioidulla korjaamolla sähköajoneuvojen erityispiirteisiin koulutettu mekaanikko osaa kiinnittää huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon ja e-Expert-korjaamosta asiakas saa aina mukaansa huollon tai korjauksen yhteydessä täytetyn sähköajoneuvon tarkastuslomakkeen. Määräaikaishuollot ja korjaukset tehdään aina autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti, jolloin auton takuu säilyy. Lisäksi e-Expert-korjaamo saa hyödyn valtakunnallisesta näkyvyydestä ja markkinoinnista.

Kysyntä sähkö- ja hybridiautojen huoltomarkkinassa on kasvanut joka vuosi. Korjaamoiden haasteena on päivittää oma osaaminen ja korjaamon varustetaso sähköautojen korjaamisessa tarvittavalle tasolle. – e-Expert-konsepti on kehitetty tähän tarpeeseen.

e-Expert-korjaamokonsepti on kehityksen kärjessä

Marraskuussa 2019 aloitetussa pilotoinnissa on mukana neljä monimerkkikorjaamoa eri paikkakunnilla Suomessa. Pilottikorjaamot sijaitsevat Helsingissä, Kirkkonummella, Tampereella ja Vaasassa. Pilotoinnin jälkeen e-Expert-konseptikorjaamoiden määrää tullaan kasvattamaan vuoden 2020 aikana.

– Korjaamoilla on kasvava tarve palvella nykyaikaisten autojen omistajia, ja meillä on ensimmäisenä ja ainoana Suomessa tarjota heille osaamiskonsepti, joka mahdollistaa laajentumisen tälle erityisalueelle, toteaa Henrik Tuulos, Örumin kevyen sektorin liiketoimintajohtaja. Konseptia on rakennettu yhteistyössä Örumin ja Diagnon auto- ja korjaamoalan asiantuntijoiden kanssa.

Hybridiauton korjaaminen edellyttää korjaamolta ja sen työntekijöiltä asianmukaista koulutusta ja työkaluja
Sertifioitu e-Expert-korjaamo on helppo paikallistaa kyltityksen avulla.

Lisätietoja:
www.e-expert.fi
e-Expert-tiimi: info@e-expert.fi tai 010 569 41*
Lehdistötiedote 26.11.2019 (pdf) >>