eMBA Kari Hotanen Örum Groupin toimitusketjujohtajaksi

11.04.2019

Örum Groupin toimitusketjujohtajaksi on nimitetty eMBA, insinööri Kari Hotanen. Kari Hotanen on viimeksi toiminut Raisio Oyj:n hankintajohtajana. Hänellä on monipuolinen kokemus toimitusketjun eri tehtävistä useasta eri alan yrityksestä. Kari ottaa vastuulleen koko Örum-konsernin toimitusketjun johtamisen ja kehittämisen yhdessä hankinta- ja logistiikkaorganisaation kanssa 8. huhtikuuta 2019 alkaen. Örum Groupiin kuuluvat yritykset ovat Suomessa Örum Oy Ab, Diagno Finland Oy, Turvata Oy Ab ja Virossa toimiva Mercantile AS.

”Karin monipuolinen kokemus toimitusketjun eri tehtävistä luo hyvän pohjan menestyksellemme,” toteaa Örumin toimitusjohtaja Esa Rautalinko.

”Odotan innolla mahdollisuutta liittyä Örumin ammattilaisten joukkoon auttaen osaamisellani ja kokemuksellani yrityksen menestystä. Lähden myös avoimin mielin mukaan varmistamaan, että toimitusketjumme on motivoituneiden ja yhteen hitsautuneiden osaavien ammattilaisten vastuullisesti toimiva liiketoiminnan mahdollistaja,” Kari Hotanen sanoo nimityksestään.

Örum Groupin toimitusketjujohtaja Kari Hotanen.