FinnMETKO kokoaa raskaskonealan ammattilaiset

29.08.2018

Örumin hyötyajoneuvo-osaston tekninen tiimi on mukana vuoden raskaimmilla ammattimessuilla. FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely. Näyttely on avoinna 30.8. – 1.9.2018 klo 9 – 17. Lisätiedot, ajo-ohjeet ja ­rekisteröityminen messuille tapahtuman omilta sivuilta: www.finnmetko.fi. Tule käymään osastollamme 382, 384 ja 405!

Osastollamme esillä kiinnostavia Hella- ja ValueFit-uutuuksia

Power Beam 1000 Compact


Tämä valo on legendaarisen Power Beam 1000 -valon seuraaja. Power Beam 1000 Compact on ihanteellinen LED-työvalo vaihdettavaksi halogeenityövalon tilalle. Pienen kokonsa ansiosta työvalo voidaan asentaa minne tahansa. Power Beam 1000 Compact on valmistettu iskunkestävästä muovista. Materiaalin etuina ovat keveys ja täydellinen korroosion kesto.

Power Beam 1800 Compact


Power Beam 1800 Compact on ihanteellinen LED-työvalo, jossa yhdistyvät voimakas valoteho ja käytännöllinen muoto. Pienen kokonsa ansiosta työvalo voidaan asentaa minne tahansa. Uudenlainen koppa on lämpöä johtavaa muovia, ja siinä on lisäksi jäähdytysripoja, jotka huolehtivat suurteho-LEDien muodostaman lämmön poisjohtamisesta. Uuden materiaalin etuja ovat myös keveys ja täydellinen korroosionkesto.

Valuefit DBL-540

DBL-540 on näyttävä ja hinnaltaan kilpailukykyinen LED-lisäkaukovalo. DLB-540-lisäkaukovalossa on luja alumiinikoppa ja iskunkestävä PC-lasi. Valo on tyyppi­­hyväksytty ECE-sääntöjen 112-B (kaukovalo) ja 10 mukaan.

M133


Hellan M133 LED -ajovalolla voidaan helposti korvata vanha halogeeni-ajovalo. M133-valossa on LED-toiminnoilla lähialue, kaukovalo ja parkkitoiminto. Tästä valosta on saatavissa myöskin upotusasennukseen tarkoitettu versio.

Lataa messumainos (pdf) tästä: Örum HYA FinnMETKO-2018 mainos >>

Asiantuntevaa palvelua ja teknistä osaamista

Örum on ollut jo yli 90 vuoden ajan asiakkailleen luotettava kumppani. Menestyksemme perustuu pitkäjänteiseen yhteistyöhön alan luotettavimpien tavarantoimittajien kanssa, asiantuntevaan palveluun ja asiakkaittemme tarpeiden ymmärtämiseen niin jälkimarkkinoilla kuin OEM-sektorilla. Suomalaiset raskaan kaluston OEM-valmistajat ja korjaamoyrittäjät luottavat vahvasti Örumin palvelukonseptiin.

ÖRUMNET-tilausjärjestelmämme palvelee 24/7 eli kaikkina vuorokauden aikoina. Hyötyajoneuvo-osaston tekninen myyntitiimi palvelee teitä arkisin virka-aikaan puhelinnumerossa 010 596 4466 ja sähköpostitse raskas(at)orum.fi.