KTM Henrik Tuuloksesta Örumin liiketoimintajohtaja

15.03.2019

Örumin kevyen liiketoimintasektorin liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Henrik Tuulos, KTM. Henrik ottaa vastuulleen myös Örumin tytäryhtiön Diagno Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. 

Örum Oy Ab:n uudeksi kevyen sektorin liiketoimintajohtajaksi on nimitetty KTM Henrik Tuulos, 44. Henrik ottaa vastuulleen myös Diagno Finland Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Henrik Tuuloksella on monipuolinen tausta vähittäiskaupan eri tehtävistä mm. kenttämyynnin johtamisessa ja markkinoinnissa Teboililla. Henrikin viimeisin tehtävä Teboililla on ollut huoltoasema- ja automaattiliiketoiminnan johtajuus, jossa tehtävässä Henrik toimi noin 7 vuotta. Henrik aloittaa tehtävässään 18. maaliskuuta 2019.

”Henrik tulee osaamisellaan vahvistamaan Örumin kevyen ja Diagnon liiketoiminnan kehittämistä. Hän tuntee alan pitkältä ajalta ja pääsee varmasti nopeasti mukaan tiimiimme. Myyntijohtaja Mika Merikanto jatkaa kevyen myyntijohtajana ja Pekka Alanko Diagnon operatiivisena johtajana,” toteaa Örumin toimitusjohtaja Esa Rautalinko.

”Olen todella innostunut aloittaessani Örumin tiimissä mielenkiintoisella toimialalla ja päästessäni kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaa. Tehtävässä pääsen hyödyntämään aiempaa kokemustani sekä oppimaan minulle uusia asioita korkealle arvostamieni korjaamoyrittäjien ja asiakkaitten kanssa,” Henrik Tuulos sanoo nimityksestään.

Tiedote on julkaisuvapaa 18.3.2018

Örumin kevyen liiketoimintasektorin liiketoimintajohtaja Henrik Tuulos.