Hyötyajoa-lehti raskaan liikenteen ja työkonealan ammattilaisille

08.01.2019

Hyötyajoa on Örumin asiakaslehti hyötyajoneuvojen, raskaan liikenteen sekä työkonealan ammattilaisille. Osa artikkeleista julkaistaan myös helmikuussa ilmestyvässä Autoasiaa-lehdessä, jonka kohderyhmä on koko Örum Groupin ajoneuvoalan asiakkaat sekä yhteistyökumppanit.

Lataa Örumin Hyötyajoa 1/2019 -lehti (pdf) tästä linkistä >>

Hyötyajoa-lehden 1-2019 sisältö:
sivu – 4 – FennoSteel raskaan kaluston pakoputket
sivu – 8 HELLA Power Beam 1800 compact: Pienikokoinen LED-työvalo voimakkaalla valoteholla
sivu – 10 HELLA-valot työkoneisiin
sivu – 12 Metsäkoneissa oikea valaistus tärkeää
sivu – 14 Tuottavat ratkaisut laadusta tinkimättä
sivu – 18 FinnMETKO 2018
sivu – 19 Automechanika 2018
sivu – 20 IAA 2018
sivu – 21 Maatalouskonemessut
sivu – 22 Valovoima-kiertue valaisi markkinoita

Ammattiliikenne, kuljetusala ja työkoneet – tärkeä osa Örumin liiketoimintaa

Örum on ollut jo lähes vuosisadan ajan asiakkailleen luotettava kumppani keskittyen OEM-laatuisiin tuotteisiin ja asiakkaidensa kuuntelemiseen. Pitkäjänteinen yhteistyö tavarantoimittajien kanssa, laadukkaat ja tunnetut tuotemerkit sekä ammattitaitoinen palvelu takaavat asiakkaidemme tyytyväisyyden. Kehitämme toimintaamme myös logistiikan ja uusien tuotemerkkien osalta. Yksi esimerkki uusista tuotemerkeistämme on kotimaisen FennoSteel Oy:n valmistamat raskaan kaluston laadukkaat pakoputket ja -putkistot (Hyötyajoa s. 4-6).

Raskaan sektorin ammattiliikenteessä, kuljetusalalla ja työkoneissa, luotettavuus ja laatu ovat tärkeimpiä kriteereitä. Örum Oy Ab:n edustamat ja maahantuomat tuotemerkit on valittu näiden kriteerien pohjalta. Laatumerkit WABCO, HELLA, MANN-FILTER ja RAUFOSS takaavat asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut työntekoon.Tulevaisuudessa Suomenkin teillä saatetaan nähdä isoja, maksimissaan 34,50 metrin ajoneuvoyhdistelmiä. Muutokset vaativat paljon niin kalustolta kuin tiestöltäkin. Kun massat kasvavat nousee esimerkiksi jarrujärjestelmien laatu isoon rooliin.

Työvalopuolella kehityksen edelläkävijöitä on HELLA, jonka tuotteista löytyy vaativimmallekin alan ammattilaisille kestävät ja oikeanlaiset OEM-laatuiset valoratkaisut. Mielenkiintoinen ja suosittu uutuus on voimakkaan valotehon pienikokoinen Power Beam 1800 compact LED-työvalo.

Messuja koti- ja ulkomailla vuonna 2018

Vuosi 2018 on ollut vahva messuvuosi. Örum Oy Ab oli mukana kotimaassamme useassa eri tapahtumassa, esimerkiksi kuorma-autosektorin tarjontaan keskittyvässä Power Truck Showssa Alahärmässä, metsäkonealan suurtapahtumassa FinnMETKOssa Jämsässä sekä ensimmäistä kertaa Helsingin Messukeskuksessa järjestetyillä agri-alan koneisiin keskittyvillä MaatalousKonemessuilla. Örum oli mukana myös autokorjaamolaitteisiin painottuvilla Autokorjaamo- ja Auto 2018 -messuilla. Myös tavarantoimittajamme olivat vahvasti mukana alan kansainvälisissä suurtapahtumissa, joista on kuvamaistiaisia Hyötyajoa-lehden 1/2019 sivuilla 18-20.