Suodattimet ja lämmönhallinta

05.05.2020

MANN-FILTER-kampanja 12.6. saakka!

Tavoita asiakkaasi tehokkaasti! 6.5. alkaa Örumin maanlaajuinen MANN-FILTER-suodatinkampanja, joka kestää 12.6. saakka. Älä siis missaa kovinta kysyntäpiikkiä, vaan varmista varastoosi MANN-FILTER-suodattimet heti Örumnetistä! Kampanja koskee MANN-FILTERin öljy-, ilma-, raitis- ja polttoainesuodattimia.
Lataa tulostettava tiskimainos tästä.

Eniten suodatinostoja kasvattaneille jaetaan palkinnoksi MANN-FILTER-lahjapaketteja (40), joissa muun muassa laadukas softshell-takki, rantapyyhe, virtalähde ja tyylikkäät aurinkolasit! Lahjapaketteja on 40 parhaalle. Lahjapaketit toimitetaan kampanjan päätyttyä.Nauti kesästä – helteet tulossa!

Nyt on hyvä aika varmistaa, että ilmastointi ja lämmönhallinta ovat kunnossa: Tarjoamme toukokuun ajan 6.5. alkaen lämmönhallintatuotteista 5% lisäalennuksen: kompressoreista, kuivaimista, lauhduttimista ja varaosista – myös puhaltimista ja jäähdyttimistä! Hyödynnä siis heti kampanja-alennuksesi laadukkaissa merkeissämme BEHR HELLA, MAHLE, VALEO, WAECO ja NISSENS!


Behr Hella -lämmönhallintatuotteet siirtyvät Mahle-tuotemerkin alle

Tutut ja laadukkaat tuotteet saat kauttamme siis jatkossakin – nyt vain uudessa paketissa ja uudella
tuotenumeroinnilla. Örumnetistä löydät edelleen kaikki vastaavina tuotteina.


Ilmastoinnin kompressoriöljyt

Behr Hella Service -ilmastoinnin kompressoriöljyt siirtyvät Mahle-tuotemerkin alle toukokuusta lähtien. Tuotteiden koostumus säilyy ennallaan, mutta tuotenumerot muuttuvat. Lataa PDF-tiedosto  valikoimassamme olevista ilmastoinnin kompressoriöljyistä! Listassa näkyvät sekä poistuva Behr Hella Service -tuotenumero että uusi Mahle tuotenumero. Muutos käynnistyy toukokuusta lähtien.

Ajoneuvovalmistaja määrittää käytettävän kompressoriöljyn tyypin ja valinnassa täytyy huomioida käytetty kylmäaine: R134a tai R1234yf. Mikäli kyseessä hybridi- tai sähköajoneuvo, kompressoriöljyn tulee olla kehitetty minimoimaan sähkönjohtavuus. Soveltuvuus mainitaan kompressoriöljyn tuotetiedoissa – ja mikäli mainintaa ei ole, ei tuote käy ko. ajoneuvoihin.

Lataa Mahlen ajoneuvokohtainen suositustaulukko 2020-2021!