Juha Seppälä nimitetty liiketoiminnan kehitysjohtajaksi Örum-konserniin

03.01.2020

Örum Oy Ab:n uudeksi liiketoiminnan kehitysjohtajaksi on nimitetty insinööri Juha Seppälä, 40. Juha aloittaa viimeistään 1. maaliskuuta ja hän on uudessa tehtävässään osa konsernin laajennettua johtoryhmää. Juha Seppälä on toiminut aiemmin yli 14 vuoden ajan Örumin tytäryhtiö Diagno Finlandissa, viimeisimmät vuodet sen toimitusjohtajana.

”Olen erittäin tyytyväinen konsernin ja Juhan puolesta hänen ottaessa vastaan uuden, monipuolisen ja Örumin tulevaisuuden kannalta tärkeän avaintehtävän konsernissa. Juha täydentää osaamisellaan ja näkemyksellään erinomaisesti joukkueemme edetessämme strategiamme mukaisesti uudelle vuosikymmenelle asiakkaittemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa,” toteaa liiketoimintajohtaja Henrik Tuulos.

”Olen erittäin innoissani uudesta haasteesta Örum-konsernissa. Tehtävä on tärkeä ja olen erityisen innoissani saadessani työskennellä laajasti konsernin eri toimintojen parissa. Olen iloinen päästessäni mukaan tulevaisuuden menestyksen rakentamiseen yhdessä Örumin henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kanssa,” Juha Seppälä sanoo nimityksestään.

Lisätietoja nimityksestä antaa tarvittaessa Henrik Tuulos, henrik.tuulos@orum.fi, puh. +358 10 569 4437.

Lehdistötiedote (pdf) >>