Kiertueella tutustuttiin ajoneuvojen valosuunnitteluun ja -uutuuksiin

16.01.2018

Örumin VALOVOIMA-kiertueen aikana loka-marraskuussa synkkä valaistus toimi näyttämönä, joka tehosti viestiämme valojen merkityksestä. Lisäksi valaisimme tietämystä uusista lakipykälistä liittyen lisäkaukovalojen asennuksiin. Hellan ja Rigid Industriesin tuoteuutuuksia esiteltiin kattavasti ja näyttävästi aina illan hämärtyessä ja yhteensä yhdellätoista paikkakunnalla.

VALOVOIMA-kiertueen paikkakunnat olivat Lappeenranta, Joensuu, Kuopio, Raahe, Rovaniemi, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Vantaa, Espoo ja Salo. Esittelyautolle, Mercedes Benz One Sprintter -retkeilyautolle, kertyi kiertueen aikana kilometrejä yhteensä 3500 km. One Sprinter -retkeilyauto on myös uutuus Vehon valikoimassa ja sen varustelusta huolehti Nevira. Uutuusvaloilla varustetussa retkeilyautossa oli takaosassa sähköistettynä mukana yli 20 eri työvalomallia, 16 lisäkaukovaloa sekä uutuustasovilkkuja ja -majakoita.

Kiertueauton valovarustelu oli tehty seuraavilla tuotteilla:

– Hellan LED lightbar 470 mm keulalla
– Star Warning Systems yö/päivä-hyväksytyllä majakkapaneelilla
– Uutuus-tasovilkuilla Ionnicilta
– Pehmeällä työvalaistuksella, joka toteutettiin Rigid Industriesin Scene Light -valoilla sekä Ignite-minityövaloilla.

Katso video:

 

Valoissa on eroja

Kiertueella päästiin vertailemaan markkinoilla olevia tuotteita, sekä suunnittelemaan asiakkaille heidän ajoneuvoihinsa täydellisiä valaistussuunnitelmia. Örumin HYA-myyntipäällikkö Tapani Arokoski tähdentää, että valojen oikea asettelu ja valinta on kaikista tärkeintä varustelussa. Aina ei ole tärkeintä olla joka paikassa kaikista tehokkainta valoa, vaan valosuunnitelmat tehdään tarve edellä ja lakipykälät huomioiden.


Kiertueella lisävaloja pääsi testaamaan livenä!

Kiertueella esiteltiin uutuuksia

Kiertueella esitellyistä työvaloista merkittävimpiä innovaatioita tarjoaa Rigidin markkinoiden levein 120 asteen valokeila sekä häikäisemätön Hella Roklume -mallisto. Lisävaloissa Hellan uutuus-Lightbarit eivät ole löytäneet vertaistaan valokuviota vielä mistään. Rigidin ”Valotykki” puolestaan teki markkinoiden tehokkaimmat valaistuskuviot päihittäen jopa neljän Xenonin samanaikaisen valaistustehon. Kiertueiltojen kaamoksen pimentäessä päivän puhuivat valoesitykset ja lisävalouutuudet puolestaan.

Jokaisessa kiertuepisteessä arvottiin Elwiksen LED-käsivalaisimia. Jokaisen päivän päätteeksi henkilökunta suoritti arvonnan, jonka jälkeen soitettiin voittajille ja toimitettiin heille kiertueen teeman mukaisesti valovoimaa hyötykäyttöön. 810 lm tuottava USB-ladattava käsivalaisin tuo jatkossa iloa ja onnea monien  arvontaan osallistuneiden elämään.

Lämmin kiitos kaikille kiertuevieraille ja yhteistyökumppaneillemme!