Örum kiittää osastollamme Kuljetus-Logistiikassa käyneitä

16.05.2019

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut ovat onnellisesti takanapäin. Lämmin kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja asiakkaillemme sekä osastollamme käyneille vierailijoille, jotka teitte tästä upean ja elävän tapahtuman. Kaiken kaikkiaan Messukeskuksessa pidetty kolmipäiväinen ammattilaisille suunnattu tapahtuma tavoitti hyvin alan ammattilaiset ja kävijöitä oli kolmen päivän aikana peräti 15 500. Örumin osastolla noteerattiin myös messuille perjantaina saapuneet kuljetus- ja logistiikka-alan opiskelijat, tulevat ammattilaiset.

Örum oli näyttävästi esillä omalla osastollaan. Osastolla oli vetonaulana Kuljetusliike Auvisen rekan veturi, joka oli yksi messujen kuvatuimpia tähtiä. Örumin osastolla oli mukana muun muassa Hellan Suomen ensiesittelyssä uutuusmajakka demottavana, Fennon tuote-esittely sekä Diagno Finland diagnostiikkalaitteineen. MANN-FILTER-arvonnasta sai voitot heti mukaansa. Finisol Pro -arvonta suoritettiin alkuviikosta ja palkinnot ovat postitse matkalla voittajille.

Örumin näyttävä kaksikerroksinen osasto.
Työ- ja lisävaloilla parannetaan työn tehokkuutta, turvallisuutta ja ergonomiaa. Demotaulu havainnollisti valojen eroja ja kytkentöjä.
Hellan uutuusmajakka oli Örumin osastolla Suomen ensiesittelyssä. Valoa demoamassa Örumin hyötyajoneuvotiimin teknisen myynnin konkari Jan Lindholm.
Örumin valikoima ja palvelut olivat näyttävästi esillä kaikista ilmansuunnista saavuttaessa.

 

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut

Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut pidettiin 9. – 11.5.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Helsingissä esiteltiin neljän vuoden tauon jälkeen kattavasti raskasta kalustoa ja hyötyajoneuvoja, trukkeja ja päällirakenteita sekä logistiikka- ja kuljetusalan palveluja. Tapahtumaan osallistui 216 yritystä. Tapahtuma järjestettiin nyt 11. kertaa Messukeskuksessa. Edellisen kerran tapahtuma järjestettiin vuonna 2015, jolloin kävijöitä oli 12 200.

Messukeskus järjesti Kuljetus-Logistiikka 2019 -messut yhteistyössä Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n, Autotuojat ja -teollisuus ry:n ja Teknologiateollisuuden Perävaunut ja päällirakenteet toimialaryhmän kanssa. Lisätietoja: http://www.kuljetuslogistiikka.fi Kuvia tapahtumasta: http://mediabank.messukeskus.com.