Korjaamo2017 – autokorjaamoalan suurimmat ammattimessut

16.12.2016

KORJAAMO207, SUOMEN SUURIN AUTOKORJAAMOALAN AMMATTITAPAHTUMA
PE–LA 27.1.–28.1.2017, AVOINNA KLO 10-17.00
HELSINKI, MESSUKESKUS

Korjaamo2017-ammattimessut järjestetään tammikuussa yhdeksättä kertaa ja ne ovat monta vuotta olleet alan ylivoimaisesti suurimmat ammattimessut Suomessa. Viime vuonna messuilla vieraili kahden päivän aikana yli 3000 messuvierasta ja näytteilleasettajia oli yli 100.

Messujen ennakkorekisteröityminen on avattu! Messut ovat ilmaiset, kun käy rekisteröitymässä ennakkoon osoitteessa:

www.lyyti.in/Korjaamo2017 

Korjaamo2017-ammattimessuilta löytyy ratkaisuja ja vastauksia monipuolisesti kaikkiin asioihin, joilla on vaikutusta korjaamon menestykseen ja tulevaisuuteen. Messuilla pääsee vertailemaan ja kokeilemaan palveluita ja tuotteita sekä tapaamaan asiantuntijoita. Usein korjaamon liiketoiminnan kasvattaminen ja kehittäminen tai henkilökunnan motivaatio saadaan aivan uuteen nousuun pienilläkin toimenpiteillä. Ammattimessuilta saa ylivoimaisesti parhaat ideat ja uudet näkökulmat tulevaisuuteen ja sinne kannattaa tulla koko korjaamon henkilökunnan voimin. Alan opiskelijat ovat tervetulleita ammattimessuille perjantaina 27.1.

Tietoa, taitoa, tekniikkaa, tarjouksia!

Messuilla on laaja kattaus näytteilleasettajia, niin korjaamo­laite-, varaosa-, työkalu- kuin kemikaalitarjonnassa. Mukana ovat kaikki merkittävät ohjelmistovalmistajat ja erilaisia ketjuliiketoimintamalleja sekä koulutusta ja muita lisäpalveluita sekä kokonaisvaltaista suunnittelu­palvelua tarjoavat osapuolet. Messuilla on runsaasti huikeita osasto- ja messutarjouksia ja asiakkaiden toiveesta välivuotta viettäneet Tarjoustori ja Työkalutori palaavat ohjelmistoon!

Korjaamo2017-messujen uudistettu oheisohjelma formulasimulaattoreineen ja rallimaailman tuulahdukset sekä Messukeskuksen erinomaiset puitteet takaavat korjaamon koko henkilökunnan viihtymisen messuilla. Messujen jälkeen lauantaina 28.1. pidetään perinteiset autokorjaamoväen juhlat, Tammibileet.

Lisätietoja ilmoittautumissivustolta ja Facebookista! Seuraa messu-uutisointia osoitteessa: www.facebook.com/Korjaamomessut