Korjaamo2017-messut esitteli monipuolisesti autokorjaamoalan tarjontaa

17.02.2017

Korjaamo2017-messut kokosivat autokorjaamoalan ammattilaiset saman katon alle tammikuun viimeisenä viikonloppuna 27.-28.1. Helsinkiin Messukeskukseen tutustumaan monipuolisen ja teknistyvän autokorjaamoalan tarjontaan. Kiitos kaikille Korjaamo2017-messuilla vierailleille! Kaksipäiväiset messut olivat jälleen laajemmat ja monipuolisemmat kuin aikaisemmin. Rekisteröityneitä kävijöitä kirjattiin reilut 2400 henkilöä. Korjaamo2017-messuilla oli esillä yhteensä noin 200 eri tuotemerkkiä noin 100 eri osastolla! Messut järjesti Örum Oy Ab.

Katso Korjaamo2017-messuvideo:

 

Ainutlaatuinen ja houkutteleva messukokonaisuus
Messut järjestettiin tänä vuonna jo 9. kertaa. Ainutlaatuinen ja houkutteleva messukokonaisuus on kasvanut vuosi vuodelta ja vakiintunut alan ylivoimaisesti suurimmiksi ja tärkeimmiksi ammattimessuiksi. Tarjolla oli niin korjaamolaitteita, työkaluja, varaosia, kemikaaleja, koulutusta kuin tekniikkaa ja lisäksi merkittävimmät ohjelmistovalmistajat ja käytännön ratkaisuja korjaamoiden päivittäiseen työhön. Korjaamo2017-messut kasvattavat omalta osaltaan myös alan kiinnostavuutta ja arvostusta etenkin nuorten ja vastavalmistuneiden keskuudessa.

Digitalisoituminen etenee vauhdilla myös autokorjaamoalalalla ja tästä syystä messujen yhdeksi ykkösteemaksi oli nostettu lisäkoulutukset. Messuilla koulutuksista oli mahdollisuus käydä keskustelemassa koulutustahojen ja oppilaitosten edustajien kanssa, seurata demonäytöksiä ja saada paikan päällä opastusta ja tietoa alan ohjelmistoista.

Messuilla korjaamoilla oli tarjolla sekä ratkaisuja että mahdollisuuksia kokeilla, kysyä ja tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin sekä tutustua monipuolisesti alan kurssi- ja koulutusratkaisuihin. Korjaamo2017 tarjosi messuvieraille hyödyn ja ammatillisesti kiinnostavan tarjonnan ohessa myös mukavaa tekemistä mm. WRC- ja formulasimulaattorin, historia-autonäyttelyn ja pesis- ja lätkäkisojen kera.

Messutarjouksia, tuoteuutuuksia, huutokauppoja ja kampanjoita
Osa messuhumua on tietenkin monipuoliset tarjoukset ja kampanjat. Messujen tarjouslehdessä oli tuotetarjouksia, osastoilla lisäksi omia kampanjoitaan, joillakin osastoilla oli mahdollisuus osallistua jopa autohuutokauppaan ja lisäksi tarjolla oli hulppeita yllätystarjouksia nopeimmille. Vuoden tauon jälkeen yleisön toiveesta messutarjontaan palautettiin Tarjoustori ja Työkalutori.

Messuilla viihdyttiin
Moni tuli paikan päälle myös tapaamaan tuttuja ja jotkut viihtymään koko perheen voimin. Korjaamo2017 tarjosi hyödyn ja ammatillisesti kiinnostavan tarjonnan ohessa myös mukavaa ja leikkimielistä tekemistä pesäpallon, jääkiekon, rallisimulaattorin sekä formulan tiimoilta.
Monet messuosastoista olivat erityisesti panostaneet asiakkaiden viihtymiseen osastollaan. Esimerkiksi MANN-FILTER osasto erottui. Heillä oli paikalla oma Dj ja hulppea mehudrinkkibaari, jossa olikin tasainen jono kahden päivän ajan.

Noin 200 tuotemerkkiä ja 100 osastoa
Korjaamo2017-messut mahdollistavat autokorjaamoalan katsastamisen todella laajasti. Tarjolla oli huikea määrä tuotteita ja tekniikkaa, ohjelmistoja ja korjaamon markkinointiin liittyviä konsepteja sekä kierrätykseen liittyviä palveluntarjoajia. Lisäksi tarjolla oli laajasti alan täydennyskoulutusta. Kaiken kaikkiaan Korjaamo2017-messuilla oli esillä yhteensä noin 200 eri tuotemerkkiä noin 100 eri osastolla!

Kiitos messuvieraille ja yhteistyökumppaneille!
Kiitos kaikille messukävijöille ja upeille yhteistyökumppaneille hienosti onnistuneesta tapahtumasta. Suuri ja nöyrä kiitos myös kaikesta palautteesta ja kommenteista, jota olemme saaneet ja kiitos myös keskusteluista joita on käyty monella taholla autokorjaamoalan eri toimijoiden kanssa.