Korjaamo2017-messut tammikuussa Helsingissä

29.09.2016

korjaamo2017-web1

Autokorjaamoalan ammattitapahtuma Korjaamo2017-messut Helsingissä Messukeskuksessa tammikuun lopussa starttaa vuoden 2017. Kyseessä on Suomen suurin autokorjaamoalan ammattilaisten tapahtuma.

Entistä laajemmin ja monipuolisemmin autokorjaamoalaa

Korjaamo2017-messut tarjoavat Suomen laajimman näkemyksen autokorjaamoalasta. Edelliset korjaamomessut kokosivat viime vuonna noin 3000 alan ammattilaista saman katon alle. Tammikuussa Korjaamo2017-messut esittäytyvät entistäkin laajempana ja monipuolisempana Helsingissä Messukeskuksen hulppeissa puitteissa. Messut järjestetään jo yhdeksättä kertaa.

Kaksipäiväinen autokorjaamoalan ammattitapahtuma

Vuoden tärkein autokorjaamoalan ammattilaisille suunnattu Korjaamo2017-messutapahtuma kestää kaksi päivää perjantaista lauantaihin 27.-28.1. Kaksipäiväiset messut tulevat olemaan laajemmat ja monipuolisemmat kuin koskaan aikaisemmin. Messut sijoittuvat aivan Helsingin ytimeen, Messukeskukseen. Sijainti on logistisesti ja puitteiltaan paras mahdollinen! Messut järjestää Örum Oy Ab.

Korjaamolaitteita, työkaluja, varaosia, kemikaaleja, ohjelmistoja, koulutusta, tekniikkaa…

Laaja kattaus näytteilleasettajia, niin korjaamolaite-, varaosa-, työkalu- kuin kemikaalitarjonnassa sekä lisäksi merkittävimmät ohjelmistovalmistajat ja käytännön ratkaisuja korjaamoiden päivittäiseen työhön tarjoavat yritykset luovat ainutlaatuisen ja houkuttelevan messukokonaisuuden.
Messutarjoukset, monipuoliset osastot, uudistettu viihteellinen ohjelmaosuus sekä Messukeskuksen erinomaiset puitteet takaavat sekä asiakkaiden että yhteistyökumppanien viihtymisen messuilla.

Merkkaa messut jo nyt kalenteriisi! Messu-uutisointia voi seurata osoitteessa www.facebook.com/Korjaamomessut.