KTM Visa Kuittisesta Örumin talousjohtaja

16.01.2018

Örumin talousjohtajaksi on nimitetty KTM Visa Kuittinen. Visa Kuittinen on viimeksi toiminut Greenstep Oy:n Senior Managerina ja sitä ennen mm. Oy Teboil Ab:n Chief Taxation and Controlling Officerina ja Tax Administration Group Headina sekä Staria Oyj:n CFO:na että tilintarkastajana KPMG Oy Ab:ssa, jolloin hän suoritti myös auktorisoidun KHT-tilintarkastajan tutkinnon. Visa Kuittinen aloittaa tehtävässään viimeistään 8.3.2018.

”Olemme erittäin iloisia Visan liittyessä Örum Oy Ab:n tiimiin ja uskomme hänen ammattitaidollaan saavamme entistäkin parempaa menestystä toiminnassamme ja aloittamassamme positiivisessa muutoksessa”, toteaa toimitusjohtaja Esa Rautalinko.

”Olen innoissani uudesta tehtävästäni Örumilla ja tulevasta roolistani huippuammattilaisten joukossa”, Visa Kuittinen sanoo nimityksestään.

Lehdistötiedote pdf-muodossa:
Mediatiedote Örum CFO-nimitys 09.01.2018

Örum Oy Ab

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Vanteissa ja lisävarusteissa automaahantuojat ja rengasketjut ovat tärkeitä yhteistyökumppaneitamme. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Edustamiamme tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen.