Lehdistötiedote 4.6.2019

04.06.2019

Örumin toimitusjohtaja jättää yhtiön

Örum Oy Ab:n toimitusjohtaja Esa Rautalinko on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta. Rautalinko siirtyy puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan konserni Patrian toimitusjohtajaksi. Örumin hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan hakuprosessin.

Talousjohtaja Visa Kuittinen on nimitetty Örumin väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 4.6.2019 alkaen. Esa Rautalinko jatkaa yrityksen palveluksessa 30.6.2019 saakka raportoiden hallituksen puheenjohtajalle.

”Haluan kiittää Esa Rautalinkoa hänen työstään Örumin johdossa. Kunnioitamme hallituksessa hänen päätöstään ottaa urallaan vastaan seuraava uusi haaste. Yhtiön uudistustyö on saatettu alulle ja nyt jatkamme prosessia yhdessä johtoryhmän ja koko Örumin henkilöstön kanssa. Örumin asiakaskonseptit, logistiikan tehokkuus, korkealaatuiset tuotteet sekä osaava henkilöstö luovat erinomaisen pohjan tulevaisuuden rakentamiselle”, toteaa Örumin hallituksen puheenjohtaja Ralf Holmlund.

”Viimeisen kahden vuoden aikana olemme tehneet Örumissa sitoutuneesti ja hartiavoimin töitä yhdessä koko henkilöstön kanssa. Päätös jättää yhtiö ei ollut missään nimessä helppo, mutta Patrian toimitusjohtajuus oli mahdollisuus, josta en voinut kieltäytyä”, sanoo Örumin toimitusjohtaja Esa Rautalinko.

Örum Oy Ab on moottoriajoneuvojen varaosien, lisävarusteiden ja palveluiden maahantuoja ja jälleenmyyjä. Örum Groupiin kuuluvat Suomessa toimivat Turvata Oy Ab, Diagno Finland sekä Virossa toimiva Mercantile AS. Örum on osa suomalaista Mercantile-konsernia.

Lisätietoja:
Ralf Holmlund
hallituksen puheenjohtaja
Örum Oy Ab

Yhteydenotot henkilöstöjohtaja Ann-Mari Tuomisen kautta: puh. 010 569 4413, ann-mari.tuominen@orum.fi