Kesätyötä: autonkuljettajia / varastotyöntekijöitä Örumin toimipisteisiin

15.04.2019

Haemme eri puolille Suomea kesätöihin energisiä ja oma-aloitteisia logistiikkatyöntekijöitä/autonkuljettajia. Tehtävät ovat monipuolisia logistiikan työtehtäviä joko Espoon, Turun, Jyväskylän, Seinäjoen tai Lahden toimipisteessämme.

Päivittäisiä tehtäviäsi ovat esimerkiksi kuljetustehtävät, keräily, tavaroiden vastaanotto, hyllytys, lähetystoiminnot ja pakkaaminen.

Olet energinen ja tottunut työskentelemään nopeatempoisessa työssä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta varastotyöstä, hyvää yleiskuntoa, tietokoneen käyttötaitoa, huolellisuutta, tarkkuutta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Logistiikan perustutkinto luetaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
– Kokemusta varastotyöstä
– Ajokortti välttämätön
– Hyvää yleiskuntoa
– Halua ja valmiuksia nopeatempoiseen logistiikkatyöhön
– Joustavaa asennetta, yhteistyötaitoja, positiivisuutta sekä kehittävää asennetta
– Määrätietoista otetta ja paineensietokykyä

Avoimet kesätyöpaikat eri toimipisteissä:
Espoo: avoimia paikkoja 2 aikavälille 3.6.2019 – 30.8.2019
Turku: avoimia paikkoja 2 aikavälille 3.6.2019 – 30.8.2019
Lahti: avoimia paikkoja 1 arviolta 5 viikon ajalle, ajankohta sovitaan myöhemmin
Jyväskylä: avoimia paikkoja 1 arviolta 5 viikon ajalle, ajankohta sovitaan myöhemmin
Seinäjoki: avoimia paikkoja 1 arviolta 5 viikon ajalle, ajankohta sovitaan myöhemmin

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen kesätyön hyvässä organisaatiossa. Palkkaus kaupan työehtosopimuksen mukainen. Lähetä hakemuksesi sekä CV viimeistään 5.5.2019 sähköpostitse osoitteella rekry@orum.fi. Laitathan viestikenttään paikkakunnan ja tehtävän, jota haet.

Lisätietoja avoimesta kesätyöpaikasta voit kysyä osoitteesta rekry@orum.fi.

********


ÖRUM OY AB

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.
 
Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus. Edustamiamme tuotteita myyvät hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet ympäri Suomen. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 49 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli 198 henkeä.

Arvomme ovat kumppanoituminen, tuloksellisesti ja yhdessä.