MAHLE palkittiin Red Dot Award -gaalassa

12.05.2020

MAHLE ACX 480 -ilmastointihuoltolaite on palkittu Saksan Stuttgartissa älytuotteiden kategoriassa 7. toukokuuta 2020.

Tuotesuunnittelusta palkintoraadilta kiitosta saanutta ACX 480 -ilmastointihuoltolaitetta luonnehdittiin poikkeuksellisen onnistuneeksi sekä laadullisesti että visuaalisesti. Design koettiin esteettisesti elegantiksi ja moderniksi. Raati perusteli palkintoa myös ergonomisilla ja intuitiivisilla ulottuvuuksilla, jotka lisäävät käyttö- ja huoltokokemuksen mukavuutta. ”MAHLElla on yli 30:n vuoden kokemus ilmastointiratkaisuista. ACX 480:n suunnittelussa keskityimmekin erityisesti korjaamojen tarpeisiin; helppokäyttöisyyteen, toiminnallisuuteen ja korjaamo-olosuhteet huomioonottavaan rakenteeseen. Olemme ylpeitä näin arvokkaasta tunnustuksesta työllemme”, kiittelee MAHLE Aftermarketin Corporate Executive Vice President ja General Manager, Olaf Henning.

ACX 480:n ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa mobiilisovelluksen kautta seurattava työnkulku ja laitehuollon tilaaminen. Laitteen WiFi-yhteyden avulla tekninen palvelu voi auttaa korjaamoa suoraan laitteen käyttöliittymästä etäyhteydellä. Tuote on myös mahdollista päivittää MAHLEn TechPRO ® -ajoneuvodiagnoosilaitteella, jolloin sitä voi hyödyntää myös elektronisen ilmastointijärjestelmän vianhaussa.

Red Dot Awards -palkintoja on jaettu vuodesta 1955 kolmessa kategoriassa: Product Design, Brands & Communication Design ja Design Concept.