Örum.fi uudistui ja monipuolistui

08.10.2020

Osana palvelujemme ja asiakastyytyväisyyden jatkuvaa kehittämistä uudistimme myös konsernin Örum.fi-kotisivut. Löydät etsimäsi asiantuntijat ja kiinnostavat lisäarvolliset sisällöt nyt entistä helpommin. Konsernina olemme myös valmiit vastaamaan tulevaisuuden monipuolistuviin haasteisiin ja tukemaan kumppaneitamme menestymisessä.

Olemme lähes 100-vuotias suomalainen perheyritys, jonka liiketoiminnan keskiössä ovat jatkuvasti kehittyvät asiakaskonseptit, luotettava logistiikka, korkealaatuiset tuotteet ja ammattitaitoinen henkilöstö. Koko historiaamme on ohjannut voimakas halu tehdä kumppanien kanssa molemminpuolisesti tuloksellista yhteistyötä. Tämä tahtotila on ollut yksi niistä kulmakivistä, joiden ansiosta voimme sanoa olevamme tänäkin päivänä merkittävä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalveluiden tuottaja sekä alan kiistaton edelläkävijä.

”Ajoneuvotekniikan ja käyttövoimien murros etenee yllättävän kovaa vauhtia. Uusista autoista jo joka kolmas on sähkö- tai hybridiauto. Örum Group ja sen tytäryhtiö Diagno tarjoavat kokonaispalveluita korjaamoiden kehittymistä tukemaan. Tavoitteenamme on taata laaja varaosavalikoima, tuoreimmat koulutukset ja korjaamopalvelut korjaamoyrittäjien käyttöön. Esimerkkinä tästä työstä on Expert-osaamiskonseptit, joilla korjaamoilla on mahdollisuus erilaistua paikallisessa markkinassa”, Örum Oy Ab:n toimitusjohtaja Anu Ora kertoo.


Vahva ymmärrys liiketoiminta-alueista

Tarjoamme kattavat valikoimat alkuperäislaatuisia ja tunnettuja auton varaosia sekä monipuolisia lisävarusteita Euroopan johtavilta tavarantoimittajilta, niin Kevyen kuin Hyötyajoneuvojen liiketoimintojen tarpeisiin. Hyötyajoneuvojen asiakaspalvelussa on käytössä merkittävien hyötyajoneuvovalmistajien varaosaohjelmat ja tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa, laadukasta sekä kilpailukykyistä palvelua kaikkien ensiasennusosien ja jälkimarkkinoille kehitettyjen laadukkaiden varaosien myynnissä.


Ketjut tarjoavat vaihtoehdon merkkikorjaamoille

Kuluttajien tarve löytää vaihtoehtoja merkkikorjaamoille kasvaa osittain autokannan kehityssuuntien, mutta myös siihen vaikuttavien maailmanmuutosten myötä. Valtakunnallisesti palvelevat ketjumme Autoasi, Autonomi ja Bosch Car Service tarjoavat tarpeeseen erinomaisen vaihtoehdon.


Expert-konseptit takaavat erikoisosaamisen

Örum-konserniin kuuluva korjaamopalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys Diagno Oy on ainoa toimija Suomessa, jonka kautta henkilöstönne voidaan kouluttaa Diesel Expert -, e-Expert- tai Brembo-Expert -tasoiseen erikoisosaamiseen. Expert-sertifikaatit viestivät kyseisten palvelujen ydinkohderyhmille korjaamonne osaamisen tasosta ja ohjaavat teille uusia asiakkaita.