Örum Hyötyajoneuvot FinnMETKOssa: Parhaat tuotteet, palvelukokonaisuus ja tekninen asiantuntemus

31.08.2022

Örumin hyötyajoneuvo-osaston tekninen tiimi on mukana vuoden raskaimmilla ammattimessuilla FinnMETKOssa Jämsässä torstai–lauantai 1.– 3.9.2022. FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely. Tervetuloa osastollemme 404, 405, 382 ja 384! Esittelyssä on muun muassa työ- ja lisävalojen kiinnostavimmat tuotteet ja uutuudet. Messujen aukioloajat ja tarkemmat tiedot löydät  FinnMetkon sivuilta.

Örumin osaston Jämsän FinnMETKO-messuilla 2022

Turvallista, tehokasta, ergonomista ja energiatehokasta työskentelyä

Messuilla esittelemme työ- ja lisävalojen valovoimaisimmat uutuudet. Nykyaikainen LED-teknologia takaa alhaisen virrankulutuksen, pitkän käyttöiän sekä pienet CO₂-päästöt. Laadukkailla, taloudellisilla ja ammattikäyttöön suunnitetuilla nykyaikaisilla valoilla varmistetaan ihanteellinen valaistus, vähennetään onnettomuusriskiä ja lisätään turvallisuutta sekä lisätään työn tuottavuutta.

Hella Floodlight työvalo
Floodlight-valonheittimet on suunniteltu ääriolosuhteisiin ja työmaille, joissa tarvitaan korkeaa valotehoa ja halutaan valaista suuria alueita. Foodlight – pieni virrankulutus ja valoteho!
Hella S-series työvalo
S-series on vakaa valinta tulevaisuuden työvaloksi ja ajovaloksi. Ohuen ja yleismallisen muotoilun ansiosta sillä on nopea ja helppo korvata vanhatkin halogeenivalot. S-series edustaa nykyaikaista energiatehokasta LED-teknologiaa parhaimmillaan.

Parhaat tuotteet, palvelukokonaisuus ja tekninen asiantuntemus

Örum-konsernin palveluntarjonta on suunnattu niin korjaamoyrittäjille, päällirakentajille kuin jälleenmyyjille. Toimitamme perustuu varaosien maahantuontiin ja jakeluun henkilöautoihin ja raskaaseen kalustoon sekä jälkimarkkinoilla että OEM-sektorilla. Tarjontaamme kuuluu muun muassa:

  • Työ- ja lisävalot
  • Wabco-paineilmajarrujen PIN-koodi- ja tuotekoulutukset
  • Diagnostiikkalaitteet ja niiden tuki (Wabco, Knorr, Bosch KTS)
  • Korjaamolaitteet ja niiden huolto valtakunnallisesti
  • Paikallisvarastot yhdeksällä paikkakunnalla
  • Örumnet ja Autofutur-linkitykset palvelevat 24/7

Wabco-koulutuksista kannattaa olla yhteydessä teollisuustiimiimme teollisuus(at)orum.fi tai puhelinvaihteemme kautta.  Tarjolla on sekä tuotekoulutusta että paineilmajarrujen PIN-koodikoulutusta. Jos teiltä on tulossa useita henkilöitä koulutukseen, voit myös esittää toiveita ajankohdan ja paikkakunnan suhteen.

Suuntana FinnMETKO 1.9. – 3.9.2022!

Tule käymään syksyn FinnMETKO-messuilla ja tutustumaan uutuuksiin sekä alan parhaisiin valaistusratkaisuihin! Hyödynnä asiantuntijatiimimme osaamista!

Tai ota yhteyttä tiimimme. Yhteystiedot löydät sivujemme Yhteystiedot-osiosta ja otsikoiden Hyötyajoneuvot jälkimarkkinointi sekä Teollisuus alta.

Örum mukana FinnMETKossa osastoilla 404, 405, 382 ja 384