Örum mukana Autokorjaamo-messuilla

06.11.2018

Örum on mukana kahden vuoden välein pidettävillä Autokorjaamo 2018 -ammattilaismessuilla Helsingissä, Messukeskuksessa. Tervetuloa käymään osastollamme 1E21 hakemaan messujen parhaat ideat ja tapaamaan asiantuntijoitamme. Esittelemme tuotteita, palveluita, tekniikkaa ja uutuuksia. Tarjolla on paljon hyödyllistä tietoa ja ideoita yrityksesi liiketoiminnan ja kannattavuuden kehittämiseen. Kaksipäiväiset messut ovat avoinna pe–la 9.–10.11.2018 kello 9–18.

Palvelut, tuotteet ja liiketoimintakonseptit korjaamoille

Lanseeraamme Autokorjaamo-messuilla Brembo Expert -konseptin, jonka avulla korjaamo saa lisää näkyvyyttä ja voi kehittää toimintaansa. Esittelemme osastollamme muun muassa NF Parts -tuoteperheen, HELLAn työ- ja lisävalot, Boschin laajan varaosavalikoiman sekä kattavat palvelumme korjaamoille.

Alkuperäislaatuiset autojen varaosat, lisävarusteet ja kemikaalit tulevat Euroopan johtavilta tavarantoimittajilta. Örumin toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön. Edustamiamme tuotteita myyvät myös hyvin varustetut auto- ja vara­osa­liikkeet sekä rengasketjut ympäri Suomen.​

Rekisteröidy ennakkoon ja vältä jonotus

Muista rekisteröityä ennakkoon ammattilaismessuille osoitteessa www.autokorjaamomessut.fi, niin pääset veloituksetta sisään. Samaan aikaan pidettävien Auto 2018 -kuluttajamessujen sisäänpääsystä saa ammattilaispassilla alennusta.

Nähdään messuilla Örumin osastolla 1E21!