Örum mukana Kuljetus 2017 -messuilla Jyväskylässä

28.04.2017

VUODEN TÄRKEIN KULJETUSALAN TAPAHTUMA!
18.–20.5.2017 Jyväskylän Paviljonki.
Tervetuloa Örumin osastolle C-137.

Örum on mukana Kuljetus 2017 -messuilla Jyväskylässä to-la 18.–20.5 Paviljongissa osastolla C-137. Kuljetusalan huipputapahtumassa Paviljongin näyttelyhalleissa ja ulkoalueella on yhteensä 30 000 neliömetriä nähtävää ja koettavaa. Mukana ovat kaikki alan keskeiset valmistajat, toimittajat ja palveluntarjoajat Suomessa. Ennakkorekisteröidy messukävijäksi osoitteessa www.kuljetusmessut.fi, niin pääset messuille ilmaiseksi sisään.

Tuotteet, palvelut ja koulutus

Örum edustaa alan markkinajohtajien tuotteita. Messuilla on mukana sekä perinteisiä että uusimpia tuotteita ja tekniikkaa. Esittelemme messuilla alan johtavan kehittäjän Wabco Automotiven Optilink-mobiilisovelluksen, jonka avulla saat perävaunustasi tärkeät tiedot helposti (mm. painotiedot, vikadiagnoosit sekä ohjaat perävaunun jousituksen toimintoja ym.). Osastollamme on esillä mm. Hellan ja Motometerin viimeisimmät tuoteuutuudet ja innovaatiot. Uusi-en koulutustilojen sekä -suunnitelmien myötä voimme tarjota entistä paremmin myös jarrujärjestelmiin ja valoihin liittyviä koulutuksia.

Uudistunut Örumnet – nopeutta ja tehokkuutta 24/7

Osastollamme pääset tutustumaan uuteen Örumnettiin asiantuntijoidemme opastuksella. Täysin uudistunut Örumnet on entistäkin tehokkaampi työkalu, joka helpottaa päivittäisiä rutiineja ja palvelee asiakkaitamme 24/7. Örumnetin nopeutta, tuotteiden löytymistä sekä selkeyttä on parannettu.

Paikallisjakelu: logistiikan uudet mahdollisuudet

Örum rakentaa asiakkailleen optimoidut ja tehokkaat toimintamallit, joissa sovi- taan paikallisesta tuotevalikoimasta ja jakelumahdollisuuksista. Hyötyajoneuvojen varasosien paikalliset palvelumallit ovat jo toiminnassa Oulussa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turussa. Tervetuloa keskustelemaan oman alueesi tilanteesta ja tarpeista.

Kesäinen Kleinbus, kilpailu ja pika-arvonta

Tammikuun Korjaamo2017-messuilla huikeasti huomiota kerännyt Kleinbus tuo kesäfiiliksen Kuljetus 2017 -messuosastollemme. MANN-FILTER Kleinbussin baarimestari valmistaa vieraillemme raikkaita alkoholittomia drinkkejä. Virkistävän juoman kera on mukava pysähtyä hetkeksi vaihtamaan kuulumisia ja vaikkapa skoolata kohta alkavalle kesälle.

Sähköpostitse lähetetty kutsukirje toimii arvontalipukkeena. Kutsun voi pyytää erikseen osoitteesta raskas(at-merkki)orum.fi. Palauttamalla kutsun Örumin osastolle yhteystietojen kera osallistuu arvontaan, jonka pääpalkintona on kaksi Hella Comet 200 LED -lisäkaukovaloa. Pääpalkinnon arvo on 568 euroa. Pikakilpailuissa voitetaan yllätyspalkintoja. Vain tulemalla paikan päälle voi voittaa.

Nähdään kuljetusalan ykkösmessuilla Jyväskylän Paviljongissa!

Lisätietoja messuista ja ennakkorekiströityminen messukävijäksi: www.kuljetusmessut.fi.