Örum mukana Maxpo 2017 -messuilla Hyvinkäällä

17.08.2017

Örum on mukana kolmipäiväisillä Maxpo 2017 -messuilla Hyvinkäällä to-la 7.-9.9. Maxpossa esitellään maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Maxpo Maarakennus- ja ympäristöhoitokoneiden erikoisnäyttely järjestetään joka toinen vuosi. Vuonna 2015 tapahtumassa vieraili 16 781 alan ammattilaista ja tapahtumaan osallistui ennätysmäärä 245 yritystä.

Hyvinkään lentokenttä on ihanteellinen sijainti näille messuille, koska siellä on tarpeeksi tilaa, hyvät palvelut ja sinne pääsee helposti. Tule käymään Hyvinkäällä Maxpossa: Örumin osasto T35 löytyy isosta teltasta. Messut ovat avoinna: to 7.9. klo 9-17, pe 8.9. klo 9-17, la 9.9. klo 9-16.

Örumin varaosat ja valoratkaisut ovat läsnä lähes jokaisessa alan ajoneuvossa. ”Esittelemme paikan päällä tuotteitamme ja toimintaamme. Keskitymme Maxpossa valaistukseen. Esittelemme ja tarjoamme alan kuumimpia uutuuksia messukävijöille,” tiivistää Örum hyötyajoneuvojen myyntipäällikkö Tapani Arokoski.

Tervetuloa Örumin osastolle keskustelemaan ja katsastamaan huikeat messutarjoukset sekä uusimmat ratkaisut valotekniikassa! Osaston numero on T35, ja se sijaitsee ison teltan sisäosassa.

Maxpo 2017 -messuista löytyy lisää tietoa tapahtuman omalta nettisivulta täältä >>